مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟

جزئیات تغییر ساعات کاری بانک‌ها تا ۱۵ مهرماه

جزئیات تغییر ساعات کاری بانک‌ها تا ۱۵ مهرماه دبیر شورای هماهنگی بانک‌های دولتی و نیمه دولتی، جزییات مصوبه دولت در خصوص تغییر ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها در ۱۵ روز نخست مهرماه را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۰ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 22
کد خبر: ۲۲۹۸۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پژوهشکده پولی و بانکی، علیرضا قیطاسی درباره مصوبه دولت در خصوص تغییر ساعات کاری بانک‌های شهر تهران در ۱۵ روز نخست مهرماه گفت: کارمندان بانک‌ها حداکثر تا ساعت ۹ صبح روز‌های اول تا پانزدهم مهرماه مجاز هستند به دلیل آغاز سال تحصیلی جدید و افزایش ترافیک در سطح شهر تهران، تاخیر داشته باشند و این تاخیر مجاز خواهد بود.

 

وی ادامه داد: با توجه به این بخشنامه، مرخصی ساعتی برای کارکنانی که با تاخیر در محل کار حاضر شوند، محاسبه خواهد شد.

 

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های دولتی و نیمه دولتی تصریح کرد: البته مدیران شعب بانک‌ها حتما به گونه‌ای برنامه‌ریزی خواهند کرد که هیچ‌گونه خللی در خدمات‌رسانی به مشتریان صورت نگیرد و مشکلی در این زمینه وجود نداشته باشد.

 

با توجه به آغازسال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۳۹۸ از ابتدای مهرماه و به منظور مدیریت تقاضای سفر‌های شهری و کاهش زمان تاخیر ناشی از ترافیک سنگین در معابر اصلی و شریانی شهر تهران، تمامی دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های شهر تهران براساس مصوبه دولت مجازند از اول تا پانزدهم مهرماه در صورت تاخیر کارمندان خود تا ساعت (۹) صبح، تاخیر مزبور را مجاز تلقی کنند و در صورت لزوم ساعات تاخیر را به عنوان مرخصی ساعتی منظور دارند.

 

در این راستا دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها مکلفند به نحوی برنامه‌ریزی کنند که خدمت رسانی با وقفه مواجه نشود.

 

قیطاسی همچنین در خصوص قطعی موقت و یک ساعته خدمات بانکی در زمان تغییر ساعت گفت: تغییرساعت رسمی کشور هر شش ماه یکبار و در اول فروردین و سی‌ام شهریورماه یک برنامه عادی است و سیستم بانک‌ها به طور عادی و اتوماتیک این تغییرات را انجام می‌دهد.

 

وی با بیان اینکه قطعی موقت شب گذشته نیز طبق روال گذشته انجام شد، تصریح کرد: البته این تغییر ساعت همواره با اختلال احتمالی و مقطعی همراه بوده و بلافاصله سیستم بانک‌ها آماده ارائه خدمت شده است.

 

 

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار