مین‌های به جا مانده از داعش در سوریه همچنان قربانی می‌گیرد-راهبرد معاصر
فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان ۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند اردوغان: از ثبات سوریه و حاکمیت آن بر سرزمین‌های خود حمایت می‌کنیم اسپوتنیک: عراق روند بازگرداندن ۲۰۰۰ سرباز سوری را از امروز آغاز می‌کند پوتین: روسیه ۴ هزار نیروی ایرانی را از سوریه به تهران منتقل کرد / هنوز بشار اسد را پس از آمدن به مسکو ندیده‌ام پزشکیان در نشست دی هشت: کشور‌های اسلامی با همگرایی مقابل جنایات رژیم صهیونیستی بایستند مصر رئیس گروه دی۸ شد

مین‌های به جا مانده از داعش در سوریه همچنان قربانی می‌گیرد

۳۱ غیرنظامی سوری طی ۱۰ روز درحالی‌که درحال جمع‌آوری میوه بودند، بر اثر انفجار مین‌های به جا مانده از داعش در شمال سوریه کشته شدند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۹ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 26
کد خبر: ۲۲۹۹۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، ۳۱ غیرنظامی سوری طی ۱۰ روز بر اثر انفجار مین‌های به جا مانده از داعش در شمال سوریه کشته شدند. این دست از حوادث هرساله هنگام جمع‌آوری میوه کماه اتفاق می‌افتاد.

 

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) گزارش داد که بر اثر انفجار مین به جا مانده از داعش در صحرای رقه در حین جمع آوری میوه کماه، ۱۴ نفر کشته و ۸ نفر زخمی شدند. دیده‌بان حقوق بشر سوریه پیشتر گزارش داده بود که ۱۳ شهروند از جمله زنان از یک طایفه در اثر انفجار مین به جا مانده از داعش در حالی که در حال جستجوی میوه بودند در صحرای رصافه در حومه غربی استان رقه کشته شدند. رقه در طول کنترل داعش بر مناطق وسیعی که از سال ۲۰۱۴ شروع شد، برجسته‌ترین پایگاه این سازمان در سوریه بود تا اینکه در سال ۲۰۱۷ از این استان خارج شد.

 

علی‌رغم خطرات و هشدار‌های مقامات امنیتی، ساکنان همچنان به جمع آوری میوه‌ها در صحرا ادامه می‌دهند، زیرا آن‌ها به قیمت بالایی فروخته می‌شوند، که این امر تقاضا برای جمع آوری آن‌ها را با توجه به شرایط سخت اقتصادی که سوریه پس از ۱۳ سال جنگ متحمل شده است، توضیح می‌دهد.

 

مین‌های پراکنده در اکثر مناطق صحرای سوریه مانعی برای این شهروندان است، زیرا سالانه صد‌ها کشته و زخمی بر اثر انفجار آن‌ها در حین جستجوی میوه کماه ایجاد می‌کند.

 

در طول فصل جمع آوری کماه، که بین فوریه و آوریل است، مرگ و میر به طور مکرر در نتیجه انفجار مین رخ می‌دهد، زیرا ساکنان خود را سرگرم جمع آوری آن‌ از مناطق بیابانی وسیعی می‌کنند که قبلاً تحت کنترل داعش بوده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار