طالبان بیش از ۸۰۰ ساز موسیقی را در ولایت کنر آتش زد جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران

ارتش اوکراین«دونتسک» را بمباران کرد

ارتش اوکراین«دونتسک» را بمباران کرد مقامات محلی اعلام کردند که ارتش اوکراین بار دیگر مناطق مسکونی جمهوری خلق دونتسک را با تسلیحات مختلف بمباران کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۵ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 26
کد خبر: ۲۲۹۹۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، مقامات محلی جمهوری خلق دونتسک در شرق اوکراین که پارسال با برگزاری همه‌پرسی به خاک روسیه الحاق شد، امروز دوشنبه اعلام کردند که نیروهای اوکراینی طی روز گذشته ۲۶ بار مناطق مختلف این منطقه را بمباران و ۹۹ گلوله با کالیبرهای مختلف شلیک کردند.

 

نمایندگی جمهوری خلق دونتسک در مرکز مشترک نظارت و هماهنگی مسائل مربوط به جنایات جنگی در اوکراین با انتشار پیامی در کانال تلگرامی اعلام کرد: «طی ۲۴ ساعت گذشته، این مرکز ۲۶ مورد بمباران توسط نیروهای اوکراینی را ثبت کرد... ۶ مورد در محور دونتسک. و ۲۰ در محور گورلووکا.»

 

نیروهای اوکراینی تقریباً روزانه زیرساخت ها و غیرنظامیان جمهوری خلق لوگانسک و دونتسک را با استفاده از روش های تروریستی و با حمایت نیروهای ناتو هدف قرار می دهند.

 

دیروز یکشنبه نیز نیروهای ارتش اوکراین مناطق مسکونی شهرکی در جمهوری خلق دونتسک را گلوله‌باران کردند. گفته می‌شود که در این حمله یک نفر زخمی شده است.

 

هفته پیش نیز مقامات جمهوری خلق دونتسک که پارسال با برگزاری همه‌پرسی به خاک روسیه الحاق شد اعلام کردند که نیروهای اوکراینی ۳۰ بار خاک این منطقه را بمباران کردند و ۱۰۹ پرتابه در کالیبرهای مختلف شلیک کردند.

 

نماینده جمهوری خلق دونتسک در مرکز مشترک نظارت و هماهنگی مسائل مربوط به جنایات جنگی در اوکراین در کانال تلگرامی خود اعلام کرد: «در ۲۴ ساعت گذشته، این مرکز ۳۰ مورد گلوله باران توسط نیروهای اوکراینی را ثبت کرده است. دشمن پنج بار محور دونتسک و ۲۵ بار محور گورلووکا را هدف قرار داد.»

 

در این بیانیه آمده است که نیروهای اوکراینی در مجموع ۱۰۹ پرتابه با کالیبرهای مختلف شلیک کردند. به گفته دفتر نمایندگی، گزارشی از تلفات غیرنظامیان گزارش نشده است و یک ساختمان مسکونی آسیب دیده است.

 

به نوشته راشاتودی نیروهای اوکراینی تقریباً روزانه زیرساخت ها و غیرنظامیان جمهوری خلق لوهانسک و دونتسک را با استفاده از روش های تروریستی و با حمایت نیروهای ناتو هدف قرار می دهند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار