امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

اظهارات صحرایی درباره افزایش ۲۵ درصدی جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان

اظهارات صحرایی درباره افزایش ۲۵ درصدی جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان وزیر آموزش و پرورش گفت:مطابق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، دانشگاه فرهنگیان از سال آینده آزمون اختصاصی خواهد داشت و نظام جذب استاد و هیئت علمی آن کاملاً اختصاصی خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 26
کد خبر: ۲۲۹۹۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، رضا مراد صحرایی؛ وزیر آموزش و پرورش درباره برگزاری در پاسخ به این پرسش که وضعیت زیرساخت‌های دانشگاه فرهنگیان به‌ویژه در بحث فضا و خوابگاه و از سوی دیگر اعضای هیئت علمی چگونه است؟ ضعف زیرساخت‌ها در دانشگاه فرهنگیان بر تربیت معلمان مورد نیاز (23 هزار معلم در سال) چه تأثیری دارد؟ اظهار کرد: دانشگاه فرهنگیان نرم‌افزار تربیتی نظام تعلیم و تربیت کشور است. رهبر انقلاب، این دانشگاه را مرکز ثقل نظام آموزش و پرورش کشور دانستند.

 

وی افزود: طبق نظر تعلیم و تربیتی رهبر انقلاب هیچ فردی نباید وارد آموزش و پرورش شود مگر آنکه از مسیر دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی تربیت شده باشد.

 

صحرایی بیان کرد: مسئله پیش روی ما از زمان تأسیس دانشگاه فرهنگیان تاکنون دوگانه تربیت معلم یا تأمین معلم بوده است. در دولت پیشین برخی از مسؤلان به تأمین معلم اعتقاد داشتند از این رو تأکید داشتند، معلمان را می‌توان از فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های دیگر و با یک دوره مهارتی تأمین کرد.

 

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: این دوره مزایا و معایبی دارد، اما بنده معتقدم معلم ابتدا خودش باید تربیت شده باشد تا بتواند تربیت کند و نقش او صرفاً انتقال اطلاعات نیست بلکه معلم در هر رشته‌ای که باشد مربی و الگوی دانش‌آموزان است، بنابراین معتقدم، معلمان باید تربیت شوند تا بتوانند خوب تربیت کنند.

 

صحرایی بیان کرد: دانشگاه فرهنگیان بر اساس دیدگاه تربیت معلم تأسیس و این امر در اساسنامه آن به صراحت قید شده است. هم‌اکنون استانداردهای این دانشگاه نسبت به سایر دانشگاه‌های دیگر چه در سرانه‌های فضاهای آموزشی و چه در نسبت استاد به دانشجو، نیاز به اقدامات بسیاری دارد.

 

وی مطرح کرد: بنده زمانی که دانشگاه فرهنگیان را تحویل گرفتم نسبت استاد به دانشجو در این دانشگاه یک به 111 بود، با جذب گسترده اساتید جدید هم‌اکنون این نسبت به زیر 90 رسیده است و برنامه ما تقویت بیشتر دانشگاه فرهنگیان است، مهم‌ترین اقدامی که در این رابطه انجام شد مصوبه 879 شورای عالی انقلاب فرهنگی در 20 اردیبهشت امسال بود.

 

وزیر آموزش و پرورش افزود: مطابق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، دانشگاه فرهنگیان از سال آینده آزمون اختصاصی خواهد داشت و نظام جذب استاد و هیئت علمی آن کاملاً اختصاصی خواهد بود، هیئت مرکزی جذب مستقل برای آن تعیین خواهد شد همچنین محتوای درسی و برنامه آموزشی آن متناسب با ماموریت‌ها به طور جدی متحول خواهد شد.

 

وی تأکید کرد: در برنامه هفتم توسعه به موضوع دانشگاه فرهنگیان به طور ویژه توجه شده است و مطابق این برنامه سالانه 25 درصد به سرانه جذب دانشجوی آن اضافه خواهد تا بتواند تمام نیاز کشور را متناسب با خروجی آموزش و پرورش تأمین کند./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار