چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی اعلام برنامه رسمی آزمون‌های نهایی تیر و مرداد ۱۴۰۵

ارتفاع برف در آلاشت و کلاردشت به یک متر رسید

ارتفاع برف در آلاشت و کلاردشت به یک متر رسید معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی مازندران از تداوم هوای سرد تا پایان هفته خبر داد و گفت: بارش برف در آلاشت و کلاردشت نزدیک به یک متر رسید.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۰ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 26
کد خبر: ۲۳۰۰۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد اسدی با اشاره به پیش‌بینی وضع هوای استان مازندران از بارش ۷۰ و ۸۰ سانتی‌متری برف در آلاشت و کلاردشت خبرداد و اظهار کرد: براساس تجزیه و تحلیل آخرین نقشه‌های پیـش یابـی هواشناسـی، وضعیت جوی استان مازندران امروز دوشنبه ۷ اسفند، ابری و سرد، گاهی با بارندگی، در دامنه‌ها و ارتفاعات مه آلود است و گاهی با بارش برف و از شب با کاهش ناپایداری همراه خواهد بود.

وی گفت: در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه هفته‌ی جاری، آسمان استان نیمه ابری تا ابری با بارش پراکنده و در میان بند و ارتفاعات مه آلود با بارش پراکنده برف پیش‌بینی می‌شود.

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان مازندران با اشاره به وضع هوای استان در روز‌های چهارشنبه شب و پنج‌شنبه پایان هفته گفت: آسمان استان، ابری با بارندگی، در میان‌بند و ارتفاعات مه‌آلود با بارش برف، کاهش نسبی دما و وزش باد، از اواخر پنجشنبه شب از سمت غرب استان با کاهش ناپایداری همراه خواهد بود.

اسدی افزود: در روز‌های جمعه و شنبه ۱۱ و ۱۲اسفند، آسمان استان صاف تا نیمه ابری همراه با افزایش تدریجی دما پیش‌بینی می‌شود./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار