اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید آخرین وضعیت صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۶؛ ناپایداری جوی در شمال غرب و سواحل شمالی مرگ بیش از ۱۱۰۰ نفر در حوادث رانندگی نوروز امسال ۲ حکم قصاص و ۳۰ سال زندان؛ مجازات عاملان جنایت هولناک در خانه وحشت بارش پراکنده در برخی مناطق؛ موج بارشی در شمال هتل ولنجک مجاز به ساخت ۱۱ طبقه شد تشدید بارش در ۷ استان/ احتمال وقوع سیلاب ۱۵ درصد ایرانی‌ها سیگار می‌کشند / افزایش مصرف دخانیات در بین بانوان ایرانی احتمال وقوع توفان‌های تندری در تهران و برخی مناطق مرکزی کشور

ارتفاع برف در آلاشت و کلاردشت به یک متر رسید

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی مازندران از تداوم هوای سرد تا پایان هفته خبر داد و گفت: بارش برف در آلاشت و کلاردشت نزدیک به یک متر رسید.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۰ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 26
کد خبر: ۲۳۰۰۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد اسدی با اشاره به پیش‌بینی وضع هوای استان مازندران از بارش ۷۰ و ۸۰ سانتی‌متری برف در آلاشت و کلاردشت خبرداد و اظهار کرد: براساس تجزیه و تحلیل آخرین نقشه‌های پیـش یابـی هواشناسـی، وضعیت جوی استان مازندران امروز دوشنبه ۷ اسفند، ابری و سرد، گاهی با بارندگی، در دامنه‌ها و ارتفاعات مه آلود است و گاهی با بارش برف و از شب با کاهش ناپایداری همراه خواهد بود.

وی گفت: در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه هفته‌ی جاری، آسمان استان نیمه ابری تا ابری با بارش پراکنده و در میان بند و ارتفاعات مه آلود با بارش پراکنده برف پیش‌بینی می‌شود.

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان مازندران با اشاره به وضع هوای استان در روز‌های چهارشنبه شب و پنج‌شنبه پایان هفته گفت: آسمان استان، ابری با بارندگی، در میان‌بند و ارتفاعات مه‌آلود با بارش برف، کاهش نسبی دما و وزش باد، از اواخر پنجشنبه شب از سمت غرب استان با کاهش ناپایداری همراه خواهد بود.

اسدی افزود: در روز‌های جمعه و شنبه ۱۱ و ۱۲اسفند، آسمان استان صاف تا نیمه ابری همراه با افزایش تدریجی دما پیش‌بینی می‌شود./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار