ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

ورود سامانه بارشی جدید به کشور/ نوار شمالی و غربی در انتظار برف و باران

ورود سامانه بارشی جدید به کشور/ نوار شمالی و غربی در انتظار برف و باران رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ورود سامانه بارشی از نوار شمالی کشور در شمال غرب، غرب و افزایش ابر، بارش برف و باران و وزش باد خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۶ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 14
کد خبر: ۲۷۱۰۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، صادق ضیاییان با بیان اینکه امروز جمعه با گذر سامانه بارشی از نوار شمالی کشور در شمال غرب، غرب و از بعد از ظهر در دامنه‌های جنوبی البرز و سواحل دریای خزر افزایش ابر، بارش برف و باران و وزش باد پیش بینی می‌شود، گفت: امروز در جنوب و غرب آذربایجان غربی و غرب کردستان بارش برف شدت خواهد داشت. طی این روز در استان‌های فارس، کرمان، ارتفاعات خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان افزایش ابر و بارش پراکنده رخ می‌دهد.

وی با بیان اینکه شنبه در بخش‌هایی از شمال شرق، شرق، استان‌های ساحلی دریای خزر، دامنه‌ها و ارتفاعات البرز شرقی بارش پراکنده پیش بینی می‌شود، افزود: همچنین در جنوب استان‌های فارس، بوشهر، کرمان و شمال هرمزگان رگبار پراکنده و وزش باد شدید رخ می‌دهد.

ضیاییان با بیان اینکه بعدازظهر جمعه و روز شنبه در دامنه‌های جنوبی البرز و شمال شرق کشور وزش باد شدید رخ می‌دهد، ادامه داد: یکشنبه با ورود سامانه بارشی از جنوب غرب کشور، ابرناکی و بارندگی در غرب، جنوب غرب، جنوب و مناطقی از کرمان و هرمزگان پیش بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا افزود: دوشنبه علاوه بر این مناطق در دامنه‌های جنوبی البرز، نوار شرقی کشور و سواحل دریای خزر بارش باران و برف رخ می‌دهد. همچنین سه شنبه برای نوار شرقی کشور، ارتفاعات کرمان و سواحل شرقی دریای خزر بارش پراکنده پیش بینی می‌شود.

وی اظهار کرد: سه روز آینده خلیج فارس مواج است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: فردا شنبه (۲۷ بهمن) کمی ابری تا نیمه ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۲- و حداکثر دمای ۶ درجه سانتیگراد و طی یک شنبه (۲۸ بهمن) کمی ابری تا نیمه ابری بتدریج افزایش ابر در بعضی ساعت‌ها وزش باد با حداقل دمای ۲- و حداکثر دمای ۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار