اعلام گرم‌ترین سال تاریخ کره زمین-راهبرد معاصر
فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند گیلان ۲۷ آذرماه تعطیل نیست

اعلام گرم‌ترین سال تاریخ کره زمین

کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که در سال ۲۰۲۴ چندین منطقه احتمالاً با دمای بسیار بالای هوا مواجه خواهند شد. این مناطق شامل جنوب شرقی آسیا و آفریقای جنوبی و همچنین آلاسکا، شمال آمریکای جنوبی و اقیانوس اطلس استوایی هستند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۲ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 03
کد خبر: ۲۳۱۰۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک پیش‌بینی جدید حاکی از این است که به دلیل وقوع پدیده ال‌نینو، احتمالاً سال ۲۰۲۴، گرم‌ترین سال تاریخ کره زمین خواهد بود.

سیاره ما در حال حاضر در حال تجربه رویداد ال‌نینو است که باعث افزایش دمای جهانی شده است و دانشمندان آکادمی علوم هواشناسی چین احتمال ۹۰ درصدی برای رکوردشکنی گرما در سال ۲۰۲۴ به دلیل این پدیده آب و هوایی را پیش‌بینی می‌کنند.

ال‌نینو یکی از چرخه‌های مشهور آب و هوایی جهان است که هر ۲ تا ۷ سال یک‌بار باعث ایجاد ناهنجاری‌های بزرگی در آب و هوای سراسر سیاره زمین می‌شود که از جمله این ناهنجاری‌ها می‌توان به سیلاب‌های ناگهانی، خشکسالی، قحطی و... اشاره کرد. ال‌نینو اصولاً تغییراتی در موقعیت تندباد‌ها بوجود آورده و موجب پدید آمدن رفتار‌های آب و هوایی غیر معمول در کره زمین می‌شود.

ال‌نینو هر چند سال یک بار اتفاق می‌افتد، اما زمان دقیق، قدرت و مدت آن می‌تواند متفاوت باشد. این پدیده به طور قابل توجهی بر الگو‌های آب و هوای جهانی تأثیر می‌گذارد؛ به طور مثال برخی از مناطق، مانند سواحل غربی آمریکای جنوبی، ممکن است بارندگی بیشتری از حد معمول داشته باشند که منجر به سیل‌های ویرانگر شود. همچنین به دنبال این رخداد مناطق دیگر مانند بخش‌هایی از استرالیا و اندونزی، ممکن است با خشکسالی مواجه شوند.

نفوذ ال‌نینو فراتر از اقلیم‌های منطقه‌ای است و بر دمای کره زمین تأثیر می‌گذارد و در واقع یک عامل مهم در گرم شدن کره زمین و تغییرات آب و هوایی است.

کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که در سال ۲۰۲۴ چندین منطقه احتمالاً با دمای بسیار بالای هوا مواجه خواهند شد. این مناطق شامل جنوب شرقی آسیا و آفریقای جنوبی و همچنین آلاسکا، شمال آمریکای جنوبی و اقیانوس اطلس استوایی هستند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده