تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

دیدار و گفتگوی امیرعبداللهیان با همتای فنلاندی

وزیر خارجه فنلاند امروز در دیدار با امیرعبداللهیان در ژنو ضمن تشکر از دعوت به عمل آمده برای سفر به ایران، از تداوم گفتگو با جمهوری اسلامی ایران در زمینه‌های مورد اهتمام مشترک استقبال کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۶ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 26
کد خبر: ۲۳۰۰۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین وزیر امور خارجه در ادامه دیدارهایش‌ها در ژنو، عصر امروز (دوشنبه) هفتم اسفند ماه با خانم ایلنا والتونن وزیر خارجه فنلاند دیدار و گفتگو کرد.

امیرعبداللهیان در این دیدار برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در فنلاند را تبریک گفت و با اشاره به علاقه‌مندی ایران برای ارتقای روابط دو کشور به بهترین سطح، بر آمادگی برای تدوین نقشه راهی مشترک به این منظور تاکید کرد.

وی به برخی فرصت‌های مشترک برای همکاری دوجانبه و دارای منافع مشترک از جمله همکاری بین شرکت‌های دانش بنیان دو کشور و همکاری در زمینه کشاورزی اشاره کرد و با استقبال از همکاری‌های پارلمانی دو کشور، پیشنهاد کرد جلسات مشورت‌های سیاسی بین دو کشور در سطح مدیران سیاسی وزارتخانه‌های خارجه دو کشور برگزار شود.

وزیر امور خارجه ایران با اشاره به بحران غزه و کشته شدن بیش از ۳۰ هزار فلسطینی که ۷۰ درصد از آنان زنان و کودکان هستند، گفت: متأسفانه با توجه به سیاسی شدن موضوع حقوق بشر، برخی کشور‌های مدعی حقوق بشر اجازه نداده‌اند که در خصوص این همه کشتار وحشتناک، کمیته حقیقت یاب تشکیل شود.

خانم والتونن وزیر خارجه فنلاند نیز ضمن ابراز خرسندی از این دیدار، از دعوت بعمل آمده برای سفر به ایران تشکر کرد و از تداوم گفتگو با جمهوری اسلامی ایران در زمینه‌های مورد اهتمام مشترک استقبال کرد.

وی وضعیت نگران کننده انسانی در غزه را نگرانی مشترک دو کشور توصیف کرد و گفت: ما معتقد به تداوم تلاش برای پیشگیری از یک تراژدی انسانی هستیم.

در این دیدار همچنین برخی از موضوعات دوجانبه سیاسی، اقتصادی و کنسولی مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.

دو طرف از تداوم گفتگو‌های مشترک استقبال کردند. / همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر