رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

مسکو: نمی‌گذاریم اسرائیل قتل مردم غزه را مبارزه با تروریسم جا بزند

مسکو: نمی‌گذاریم اسرائیل قتل مردم غزه را مبارزه با تروریسم جا بزند دیپلمات ارشد روس تأکید کرد که رژیم صهیونیستی و اوکراین علیه بشریت و حقوق بشردوستانه بین‌المللی در حال جنگ هستند و کشتار مردم را «مبارزه با تروریسم» جا می‌زنند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۲ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 27
کد خبر: ۲۳۰۱۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، دیمیتری پولیانسکی، معاون اول نماینده دائم روسیه در سازمان ملل تأکید کرد که اسرائیل و اوکراین در حال نبرد علیه بشریت و حقوق بشردوستانه بین المللی هستند.

 

وی با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: اوکراین و اسرائیل قطعاً در حال نبرد یکسان هستند - علیه بشریت و قوانین بشردوستانه بین المللی!

 

وی در ادامه تشریح کرد: ما به همراه سازمان ملل متحد در برابر تلاش‌های اسرائیل برای نشان دادن کشتار غیرنظامیان در غزه که نقض آشکار قوانین بین‌المللی بشردوستانه است، به عنوان مبارزه با تروریست‌ها مقاومت خواهیم کرد. همانطور که اوکراین تلاش می‌کرد تا کشتار ۱۰ ساله غیرنظامیان در دونباس را این‌گونه نمایش دهد، تلاشی که در نهایت از طرف دیوان بین المللی دادگستری رد شد.

 

پولیانسکی با اشاره به اظهارات اخیر گیلاد اردان، سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل که که عملیات نظامی روسیه در اوکراین را با حمله مقاومت فلسطین علیه اسرائیل مقایسه کرد نوشت: هذیان ادامه دارد… یک هفته پیش از نماینده اسرائیل شنیدیم که «سازمان ملل متحد حماس است»، امروز می‌گوید «روسیه، حماس است.»/ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار