دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

امدادرسانی هلال‌احمر به بیش از ۱۰ هزار گرفتار در کولاک جاده‌ها

رئیس سازمان امداد و نجات با اشاره به آخرین جزئیات امدادرسانی در عملیات جوی ۳ روز گذشته، از امدادرسانی به بیش از ۱۰ هزار نفر، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۴ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 27
کد خبر: ۲۳۰۱۳۴

به گزارش راهبرد معاصر. محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات با اشاره به انجام عملیات امداد و نجات در سوانح جوی (کولاک برف/ آب‎گرفتگی) از تاریخ پنجم تا ساعت ۶ صبح هشتم اسفندماه، گفت: در این بازه زمانی، ۲۵ استان، شامل ۷۴ منطقه (۴۴ محور کوهستانی، ۲ شهر و ۲۸ روستا) نیاز به دریافت خدمات امدادی پیدا کردند.

 

وی افزود: در این مدت زمان امدادگران به ۱۰ هزار و ۲۲۷ نفر امدادرسانی و برای ۴۳۸۶ نفر اسکان اضطراری فراهم کردند. ۶۵ نفر نیز به مناطق امن منتقل شدند.

 

محمودی با اشاره به این که ۲۷۶ تیم امدادی در عملیات جوی شرکت کردند، ادامه داد: در این مدت ۱۱۴۱ امدادگر اقدام به رهاسازی ۶۹۹ دستگاه خودرو از برف و تخلیه آب، گل و لای از ۶۸ واحد مسکونی کردند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر