تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

حزب‌الله تنها طی ۲۴ ساعت بیش از ۱۰۰ موشک به اسرائیل شلیک کرد

رسانه‌های عبری زبان از افزایش حمله‌های موشکی حزب الله لبنان علیه اراضی اشغالی طی ۲۴ ساعت گذشته خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۳ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 27
کد خبر: ۲۳۰۱۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های عبری زبان با انتشار گزارش‌هایی حیرت و شگفتی خود را از شدت گرفتن عملیات موشکی حزب الله لبنان علیه اراضی اشغالی نشان دادند.

 

این رسانه‌ها اذعان کردند که حمله‌های موشکی حزب الله لبنان علیه اراضی اشغالی طی ۲۴ ساعت گذشته بسیار شدید بوده است.

 

در این گزارش‌ها آمده است که نیروهای مقامت اسلامی لبنان طی ۲۴ ساعت بیش از ۱۰۰ موشک به سمت اراضی اشغالی شلیک کرده‌اند.

 

ساعتی قبل مقاومت اسلامی لبنان با صدور بیانیه‌ای از حمله موشکی به پایگاه مراقبت هوایی میرون در کوهستان‌های جرمق با تعداد زیادی از موشک‌های خود خبر داد.

 

حزب الله لبنان در این بیانیه تاکید کرد که حمله به پایگاه میرون در حمایت از مردم غزه و در واکنش به تجاوزگری رژیم صهیونیستی به اطراف شهر بعلبک در منطقه بقاع صورت گرفته است.

 

رسانه‌های رژیم صهیونیستی در توصیف این عملیات موشکی اعلام کردند که تعداد زیادی از موشک‌های لبنانی از این کشور به سمت منطقه میرون شلیک شده و صدای چندین انفجار در منطقه به گوش رسیده است.

 

رژیم صهیونیستی روز گذشته حمله موشکی به عمق خاک لبنان در اطراف منطقه شهر بعلبک واقع در شرق این کشور انجام داد.

 

خبرگزاری فرانسه به نقل از یک منبع امنیتی اعلام کرد که حمله رژیم صهیونیستی به منطقه بعلبک واقع در شرق لبنان برای اولین بار بعد از گسترش تنش‌ها بین دو طرف صورت می‌گیرد./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر