هشدار هواشناسی درباره باران، صاعقه و کاهش دما در ۱۲ استان کشور هواشناسی: تهران آخر هفته چهار درجه سرد می‌شود اعلام زمان برگزاری آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۴ ایتا از دسترس خارج شد انحلال شورای شهر کرمانشاه رسماً ابلاغ شد جزئیات بازداشت ۱۳ نفر در شهرداری و شورای شهر کرمانشاه اعلام نتایج نهایی پذیرش دانشجو–معلم ۱۴۰۴ / جزئیات ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان + لینک جزئیات وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیونی برای هنرمندان معلول ارتفاعات تهران آخر هفته بارانی می‌شود وزارت بهداشت: سکته قلبی عامل ۲۴ درصد مرگ‌ها در ایران است افزایش ۵۰ درصدی سرعت اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در سال ۲۰۲۵ شهردار سابق و ۵ کارمند شهرداری نورآباد دستگیر شدند ماجرای تجمع بازنشستگان تأمین اجتماعی در چند شهر چه بود؟ این کلاهبردار فضای مجازی را شناسایی کنید + عکس راهنمای جامع ثبت‌نام و شرکت در آزمون دکتری ۱۴۰۵ وزیر آموزش و پرورش پیگیر تعیین وضعیت نهضتی‌ها

بهای پایه طرح ترافیک ۱۴۰۳ تعیین شد

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر گفت: فرمانداری با رقم ۱۰۰ هزار تومان مبلغ طرح ترافیک مخالفت کرده این در حالی است که ما از جهت بازدارندگی این عدد را در نظر گرفتیم که برای تأمین نظر فرمانداری عدد به ۷۵ هزار تومان می‌رسد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۹ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 27
کد خبر: ۲۳۰۱۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، اعضای شورای شهر تهران در جلسه امروز شورا بررسی نامه‌های فرماندار تهران در خصوص اعتراض هیأت تطبیق به مصوبه تعیین عوارض تردد جهت مدیریت ترافیک و تقاضای سفر از سال ۱۴۰۳ را بررسی کردند.محمد آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر گفت: فرمانداری با رقم ۱۰۰ هزار تومان مبلغ طرح ترافیک مخالفت کرده و این در حالی است که ما از جهت بازدارندگی این عدد را در نظر گرفتیم که برای تأمین نظر فرمانداری عدد به ۷۵ هزار تومان می‌رسد.

 

وی ادامه داد: فرمانداری همچنین به یکی از تبصره‌ها در مورد ضریب پلاک شهرستان انتقاد کرده است و برای شهرستان ضریب یک انتخاب شد و همچنین برای کارت‌های یکساله ۳۵ درصد تخفیف در نظر گرفتیم که فرمانداری اعلام کرده این تخفیف مانع از بازدارندگی است.وی ادامه داد: در بند دیگر هم فرمانداری به ارتباط شهرداری و قوه قضائیه ایراد گرفته که به دلیل کمبود وقت این پیشنهاد را حذف کردیم.

 

افندی زاده رئیس سازمان حمل و نقل شهردار تهران گفت: در سالهای گذشته تمامی مواد این لایحه در فرمانداری به تصویب رسیده بودو در مورد تخفیف سالانه در سال گذشته کارت به صورت یکجا به سازمان‌ها داده می‌شد که آنها راحت بودند تا به پرسنل بدهند و شهرداری هم کل پول را دریافت می‌کردند.

 

وی ادامه داد: برای ایجاد انگیزه برای خرید سازمانی ضریب تخفیف در نظر گرفته می‌شد و اگر این انگیزه نباشد ارگانها باید روزانه بخرند که هم پول خرد می شود و هم ارگانها سرگردان می شوند و اگر رقم پایه هم به ۷۵ هزار تومان برسد این مشکلات حل می شود.


اعضای شورای شهر تهران مصوبه تعیین عوارض تردد جهت مدیریت ترافیک و تقاضای سفر از سال ۱۴۰۳ را با تغییراتی تصویب کردند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار