ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود شیخ نعیم قاسم: از مواضع ایران اسلامی تجلیل می‌کنیم؛ دست از مقاومت نخواهیم کشید

اختلال در کابل‌های اینترنت در سواحل یمن

اختلال در کابل‌های اینترنت در سواحل یمن کابل‌های اینترنت زیر دریا در سواحل یمن که اروپا را به هند وصل می‌کند، دچار اختلال شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۸ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 27
کد خبر: ۲۳۰۲۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، طبق گزارشی که آژانس آمریکایی بلومبرگ منتشر کرده است، کابل‌های اینترنت زیردریا در سواحل یمن که اروپا را به هند وصل می‌کند دچار اختلال شده‌اند و شرکت مخابراتی صاحب آن‌ها باید راهی برای تعمیر آن‌ها در این منطقه جنگی بیابد.

 

پرینش پادایاچی، مدیر ارشد دیجیتال Seacom Ltd، شرکت آفریقای جنوبی مسئول کابل، در مصاحبه با بلومبرگ در روز دوشنبه، گفت که این شرکت در روز شنبه، ۲۴ فوریه، یک نقص در کابل کشف کرد. تخمین زده می‌شود که این نقص در آب‌هایی با عمق بین ۱۵۰ تا ۱۷۰ متر، در منطقه‌ای که یمن عملیات خود را علیه کشتی‌های رژیم صهیونیستی انجام می‌دهد، رخ داده است.

 

این حادثه ضعف زیرساخت‌های حیاتی دریایی را به ویژه در دریای سرخ نشان می‌دهد که شامل تقریباً ۱۶ سیستم کابلی است که اروپا را از طریق مصر به آسیا متصل می‌کند. به گفته پادایاچی، در حالی که Seacom توانست به سرعت اتصالات اینترنت را به کابل‌های جایگزین تغییر مسیر دهد، اکنون باید راهی برای حل مشکل تعمیر کابل در یک منطقه جنگی پیدا کند.

 

این شرکت در حال همکاری با شرکت تعمیر کابل متعلق به شرکت مخابرات امارات برای بررسی چگونگی ایمن سازی کشتی است که آسیب را ترمیم می‌کند و اینکه آیا این کشتی به اسکورت نظامی یا مسلح نیاز دارد یا خیر.

 

یمنی‌ها قبلا در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرده بودند که اگر رفتار خصمانه آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی ادامه داشته باشد، احتمال قطع شدن اینترنت نیز وجود دارد، اما اکنون هیچ نشانه‌ای دال بر دست داشتن آن‌ها در این اختلال وجود ندارد.

 

به گفته کمیسیون بین‌المللی حفاظت از کابل، عمده خرابی‌های کابل‌ها ناشی از کشیدن وسایل ماهیگیری مانند تور‌های ترال یا لنگر‌ها در امتداد کف دریا است. آن‌ها اکنون اعلام کردند که نمی‌دانند آیا کسی کابل را قطع کرده است یا نه این اتفاق به صورت غیرعمدی بوده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار