زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

یمن: آمریکا و انگلیس به دلیل تجاوز به یمن بهای سنگینی خواهند پرداخت

عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله اعلام کرد که یمن در نبردی فراگیر با آمریکا و انگلیس قرار دارد و این کشورها بهای سنگینی به خاطر تجاوزهای خود خواهند پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۱ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 28
کد خبر: ۲۳۰۳۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، علی القحوم، عضو ارشد دفتر سیاسی جنبش انصارالله اعلام کرد که یمن در نبرد فراگیر با آمریکا و انگلیس قرار دارد؛ زیرا این دو کشور به اشکال مختلف به حاکمیت کشور ما تجاوز می‌کنند.

 

القحوم در گفت‌وگو با المیادین اظهار داشت: تجاوز به یمن پیامدهای سنگینی دارد و ما پاسخ آن را با ضرباتی سنگین می‌دهیم و آمریکا و انگلیس بهای سنگینی خواهند داد؛ زیرا حاکمیت و استقلال یمن خط قرمز ماست و ما هیچ تجاوزی را تحمل نخواهیم کرد. همچنین یمنی‌ها هرگز دست از یاری مردم فلسطین نمی‌کشند.

 

وی در ادامه گفت: آنچه امروز در فلسطین اتفاق می‌افتد همه ملت یمن را با هم متحد کرده و آنها در تظاهرات‌های میلیونی برای دفاع از مردم فلسطین شرکت می‌کنند. در این بین یک توطئه بزرگ از جانب دشمنان علیه ملت‌های عربی و اسلامی وجود دارد که مردم یمن از بزرگی این توطئه آگاهند.

 

این مقام یمنی درباره مذاکرات صلح با عربستان سعودی گفت که این مذاکرات برای رسیدن به صلح، آتش بس، رفع محاصره، تکمیل پرونده های بشردوستانه، خروج نیروهای خارجی، رسیدگی به شرایط اقتصادی و بازسازی با سرعت بالا ادامه دارد. درهای صلح باز و دست ما برای صلح دراز بوده و اولویت ما رسیدگی کامل به پیامدهای جنگ است.

 

علی القحوم با اشاره به اینکه عربستان در این روند کمی تعلل می‌کند، اظهار داشت که علت این امر فشارهای آشکار آمریکا بر ریاض است؛ زیرا واشنگتن نمی‌خواهد صلح محقق شود و ما به سعودی‌ها توصیه می‌کنیم که فرصت را غنیمت بشمارند و به صلح برسند، زیرا آمریکایی‌ها می‌خواهند عربستان همچنان درگیر پرونده یمن باشد.

 

پیش از این محمد عبدالسلام سخنگوی انصارالله اعلام کرد: عملیات در دریای سرخ تنها با پایان یافتن تجاوز اسراییل به غزه متوقف خواهد شد. اگر تجاوز اسراییل به غزه متوقف شود و کمک‌های انسانی وارد غزه شود، ما نیز در ارزیابی اوضاع تجدید نظر خواهیم کرد./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر