چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

بازداشت تعدادی متخلف انتخاباتی

فرمانده فراجا گفت: با متخلفان انتخاباتی بر اساس قانون برخوردی قاطع خواهیم داشت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 28
کد خبر: ۲۳۰۴۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، سردار احمدرضا رادان درباره انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری گفت: من از همه مردم دعوت می‌کنم تا ان‌شاءالله در تاریخ ۱۱ اسفند، پای صندوق‌های رای حضور پیدا کنند.

 

وی با اشاره به تمهیدات امنیتی از سوی پلیس انجام شده؛ افزود: با آماده باش کاملی که همکاران ما از مرز تا مرکز دارند، کلیه پیش‌بینی‌ها برای تامین امنیت انتخابات اندیشیده شده است. همچنین شرایط برقراری امنیت برای همه صندوق‌ها اعم از صندوق‌های ثابت و سیار، مراکز نگهداری صندوق‌های رای، محل‌های شمارش، حمل و نقل صندوق‌ها و ... فراهم شده است.

 

فرماندهی انتظامی کل کشور با اشاره به اینکه از هوا فراجا نیز برای ارسال صندوق‌های جمع آوری رای استفاد می‌شود؛ ادامه داد: بالگرد‌های فراجا به همراه سایر نیرو‌های نظامی آمادگی دارند که تا در هرجایی که به هر دلیلی امکان ارسال زمینی صندوق رای وجود ندارد؛ صندوق‌های رای را جابجا کنند.

 

وی در پاسخ به این پرسش که تاکنون مشکل امینتی درباره انتخابات گزارش شده یا خیر به ایسنا گفت: ما قبل از انتخابات درباره امنیت ستاد‌های انتخاباتی دو اقدام انجام دادیم. اقدام اول این است که مراسم در امنیت برگزار شود و در همین راستا توصیه‌ها و آموزش‌های لازم را ارائه دادیم. همچنین اقدام دوم این است که از کار‌های خلاف قانون جلوگیری شود.

 

رادان با اشاره به اقدام پلیسی در برخورد با متخلفان گفت: در هرجایی که خلاف قانون عمل شده بود؛ پلیس قاطعانه و بر اساس قانون با این افراد برخورد کرد است. در همین راستا نیز تعدادی از متخلفان انتخاباتی شناسایی و دستگیر شدند که البته تعداد این افراد بسیار کم است.

 

رادان گفت: تمامی اقدامات انتظامی در راستای قرار گرفتن مردم در محیط امن برای رای دادن در انتخابات انجام شده است و ما تلاش می‌کنیم انتخابات در سایه امنیت برگزار شود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار