شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

فرمانده کل ارتش: ملت امروز با حضور در انتخابات افتخار جدیدی خلق خواهند کرد

فرمانده کل ارتش: ملت امروز با حضور در انتخابات افتخار جدیدی خلق خواهند کرد فرمانده کل ارتش صبح امروز ضمن حضور در پای صندوق های رای، گفت: ملت ما ملتی بصیر، آگاه، زمان‌شناس و مسئولیت شناس هستند و اثبات کرده‌اند که در چه برهه‌ای از زمان چه اقدامی را انجام دهند و امیدوارم امروز هم یکی از آن عرصه‌ها باشد که افتخار جدیدی برای ملت آفریده شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۰ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 01
کد خبر: ۲۳۰۶۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش صبح امروز با حضور در پای صندوق های رای در انتخابات شرکت کرد.


فرمانده کل ارتش در ابتدای سخنان خود در جمع خبرنگاران،‌ اظهار کرد: کشوری که به مردم خود متکی است هنگامی که سایر کشورها به ویژه دشمنان مشاهده می‌کنند که در برهه‌ها و صحنه‌هایی که مردم باید حضور داشته باشند، همه پای کار کشور نظام و انقلابشان هستند موجب ایجاد بازدارندگی در حوزه‌های دفاعی و امنیتی می‌شود.وی افزود: حضور مردم امنیت ساز است به ویژه برای کشوری مانند ایران که همه شئون آن به اتکای مردم و مردم پایه است. رای مردم حتماً به صورت مستقیم و غیر مستقیم می‌تواند به نیروهای مسلح و کاهش هزینه‌های امنیتی کمک کند و چون جزو بدیهیات است اثبات آن قدری مشکل است.


سرلشکر موسوی تصریح کرد: امیدواریم نتیجه حضور ملت در این روز مبارک باشد و نمایندگان خوبی به مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری وارد شوند که نتیجه آن پیشرفت و عزت بیشتر، تحکیم استقلال کشور و ایستادگی در مقابل دشمنان باشد.فرمانده کل ارتش با اشاره به حضور کارکنان ارتش در ساعات اولیه صبح در حوزه‌های رای گیری، عنوان کرد: جوانان و همکاران عزیزم ما از ساعات اولیه صبح جهت حضور در انتخابات در صف طولانی رای گیری ایستاده‌اند نشان دهنده اهتمام و ایستادگی نمایندگان مردم در کوران ایستادن پای انقلاب است و جای شکر به درگاه خداوند دارد.


وی ادامه داد: البته ملت ایران در طول این سال‌ها چه در سال‌هایی که فعالیت‌هایی علیه رژیم ستمشاهی و استکبار جهانی در پیش از انقلاب تا پیروزی انقلاب اسلامی انجام می‌شد، چه از روز اول پیروزی انقلاب، چه در دفاع مقدس و چه در حوادثی که پیش آمده نشان داده‌اند که ملتی بصیر، آگاه، زمان‌شناس و مسئولیت شناس هستند و اثبات کرده‌اند که در چه برهه‌ای از زمان چه اقدامی را انجام دهند و امیدوارم امروز هم یکی از آن عرصه‌ها باشد که افتخار جدیدی برای ملت آفریده شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار