سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید

بذرپاش: مجلس قوی به ایران قوی منجر خواهد شد

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به مشارکت مردم در انتخابات اظهار کرد: مردم همیشه تصمیمات درست گرفته‌اند و امیدوارم امروز هم با انتخاب درست مردم، مجلس قوی که به ایران قوی منجر خواهد شد، تشکیل شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۹ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 01
کد خبر: ۲۳۰۶۷۲

به گزارش راهبرد معاصر.‌ مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی امروز جمعه 11 اسفند 1402 پس از شرکت در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در مسجد لویزان تهران اظهار کرد: مردم همیشه تصمیمات درست گرفته‌اند و امیدوارم امروز هم با انتخاب درست مردم، مجلس قوی که به ایران قوی منجر خواهد شد، تشکیل شود.

 

وی اضافه کرد: دیدن مشارکت پرشور مردم در انتخابات و صحنه‌هایی از این قبیل برای مسئولان تعهدآور است و مسئولیت ما را سنگین‌تر می‌کند. حضور مردم این پیام غیرمستقیم را برای مسئولان دارد که ما هستیم و بر تصمیمات شما مسئولان نظارت می‌کنیم و شما مسئولان هر چه در توانتان است باید انجام دهید. مجلس آینده هم کارهای بزرگی در دستور کار دارد.

 

بذرپاش در ادامه افزود: ما این روزها در حال آماده کردن لوایح زیادی هستیم که به مجلس ارسال کنیم. هم در حوزه ترانزیتی کشور هم در حوزه مسکن هم تامین مالی برای مسکن که موضوع بسیار مهمی برای کشور و در دستور کار دولت است. مجلس آینده باید اهتمام ویژه‌ای داشته باشد همانطور که این مجلس هم زحمات زیادی کشید و نمایندگانی که از این به بعد مسئولیت نمایندگی بر دوششان خواهد بود با دولت خیلی کار دارند .

 

بنابراین گزارش، فرآیند رای‌گیری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری از ساعت 8 صبح امروز جمعه 11 اسفند 1402 آغاز و تا ساعت 22 تمدید شده است.

 

در این‌دوره از انتخابات، 61 میلیون و 172 هزار و 298 نفر واجد شرایط برای حضور پای صندوق و رأی دادن هستند؛ از این تعداد 30 میلیون و 945 هزار و 133 مرد و 30 میلیون و 227 هزار و 165 نفر زن هستند. متولدین 11 اسفند 1384 به قبل امکان رأی‌دادن را دارا هستند و در مجموع، 3.5 میلیون رأی اولی در کشور داریم./ تسنیم

ارسال نظر