حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

سندرز: آمریکا نباید اجازه دهد صد‌ها هزار کودک بی‌گناه غزه از گرسنگی بمیرند

برنی سندر سناتور آمریکایی با تاکید بر مسئولیت واشنگتن در قبال جنگ غزه تاکید کرد این کشور نباید اجازه دهد صد‌ها هزار کودک بی‌گناه از گرسنگی بمیرند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 02
کد خبر: ۲۳۰۷۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، سندرز جمعه شب در بیانیه‌ای که در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد، گفت: ایالات متحده که سال‌ها به ارتش اسرائیل کمک مالی کرده است، نمی‌تواند عقب بنشیند و اجازه دهد صد‌ها هزار کودک بی‌گناه از گرسنگی بمیرند.

 

این سناتور مستقل ایالت ورمونت افزود: مردم غزه در نتیجه بمباران اسرائیل و محدودیت کمک‌های بشردوستانه با یک فاجعه انسانی بی‌سابقه مواجه شده‌اند. دولت راستگرای نتانیاهو چه بخواهد و چه نخواهد، ایالات متحده باید فوراً شروع به انتقال هوایی مواد غذایی، آب و سایر تجهیزات نجات‌بخش به غزه کند.

 

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا در پی هشدار‌های سازمان ملل مبنی بر قرار گرفتن مردم غزه در یک قدمی قحطی اذعان کرد که میزان کمک‌هایی که به غزه می‌رسد، کافی نیست و در عین حال ادعا کرد آمریکا برای افزایش آن «هر اقدامی» انجام خواهد داد. بایدن ادعا کرد که این اقدامات شامل ارائه کمک به غزه صورت هوایی می‌شود.

 

جان کربی هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت کاخ سفید روز جمعه گفت: ارسال کمک بشردوستانه به صورت هوایی حتی از عملیات‌های نظامی پیچیده‌تر است. انجام این ماموریت دشوار است، زیرا بسیاری از شرایط باید درست باشند. این یک تلاش مستمر خواهد بود و به یک بار محدود نخواهد شد. بزرگترین خطر اطمینان از عدم آسیب به افراد روی زمین است.

 

کربی افزود: این عملیات مانند عملیات‌های امدادرسانی در یک بلای طبیعی مانند یک طوفان یا زلزله نیست. غزه یک منطقه جنگی است؛ بنابراین خطرات بیشتری برای خلبانان وجود دارد./ ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار