صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها فروش ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد | شرایط ثبت‌نام + لیست قیمت محصولات آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول پیش‌بینی مهم درباره قیمت طلا و سکه تا پایان هفته/ سطح تغییر قیمت طلا و سکه مشخص شد آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ / قیمت طلا و سکه اوج گرفت؟ نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد + جزئیات کامل ضریب حقوق ۱۴۰۵ وثیقه خروج از کشور برای سفر و تحصیل پسران ۲۰۰ میلیون شد + جدول کامل قیمت‌ها  افت اونس جهانی مانع رشد قیمت طلا و سکه نشد/بازار همچنان در رکود

هشدار هواشناسی/بارش باران و برف، وزش باد شدید و کولاک برف در ۲۲ استان

هشدار هواشناسی/بارش باران و برف، وزش باد شدید و کولاک برف در ۲۲ استان سازمان هواشناسی در هشداری با اشاره به ورود سامانه بارشی از بارش باران، رعدوبرق، وزش باد شدید و در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش برف، احتمال بهمن و کولاک برف و تگرگ در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه هفته جاری در ۲۲ استان خبر داد و آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی را توصیه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۹ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 02
کد خبر: ۲۳۰۸۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح زرد با اشاره به فعالیت سامانه بارشی از بارش باران، رعدوبرق، وزش باد شدید، در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش برف، احتمال بهمن، در گردنه ها کولاک برف و احتمال تگرگ طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه (۱۴ و ۱۵ اسفند) خبر داد و اعلام کرد: این شرایط روز دوشنبه در نیمه جنوبی کردستان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، همدان، مرکزی، لرستان، یزد، اصفهان، جنوب و غرب قم، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، شمال بوشهر، نیمه شمالی فارس، یزد، خراسان جنوبی، هرمزگان و کرمان رخ خواهد داد.

روز سه‌شنبه نیز در کردستان، زنجان، همدان، قزوین، مرکزی، لرستان، اصفهان، یزد، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، کرمان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان بارش باران، رعدوبرق، وزش باد شدید و در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش برف، احتمال بهمن، در گردنه ها کولاک برف و احتمال تگرگ پیش‌بینی شده است.

سازمان هواشناسی همچنین نسبت به احتمال آبگرفتگی معابر عمومی، جاری شدن روان آب، مه، وزش باد شدید، کولاک برف، یخ زنی سطح جاده‌ها در نواحی سردسیر، لغزندگی و کاهش دید در جاده‌های کوهستانی و گردنه‌ها، خسارت به سازه‌های موقت، خسارت به ماشین‌آلات کشاورزی، نهال و محصولات کشاورزی و در جنوب شرق احتمال سرریز شدن سدها هشدار داد.

پرهیز از سفرهای غیر ضروری به ویژه در گردنه‌های برف گیر و مجهز بودن خودروها به وسایل زمستانی در مناطق سردسیر، عدم توقف در بستر و حاشیه رودخانه‌ها، احتیاط در عبور از حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، خودداری از فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابه‌جایی عشایر، پرهیز از فعالیت‌های عمرانی، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی و پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها و آمادگی راهداری جهت برف‌روبی در گردنه‌ها و نقاط سردسیر و صرفه‌جویی در مصرف حامل‌های انرژی، انتقال ماشین‌آلات و محصولات کشاورزی به مکان‌های امن و پوشش مناسب نهال‌ها و در جنوب شرق مدیریت سدها از توصیه‌ این هشدار است.

وزش باد شدید و افزایش ارتفاع موج در سواحل جنوبی

سازمان هواشناسی نیز در هشدار دریایی سطح نارنجی وزش باد به نسبت شدید تا شدید جنوب شرقی تا ۲۸ نات و افزایش ارتفاع موج تا ۲ متر از ظهر یکشنبه (فردا) تا روز دوشنبه خبر داد که در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های خوزستان و بوشهر و در خلیج فارس رخ خواهد داد.

این سازمان اثر این مخاطره را اختلال در ترددهای دریایی شناورهای سبک و نیمه سنگین، احتمال اختلال در تردد کشتی های تجاری، پاره شدن تورهای صیادی و آسیب به قفس های پرورش ماهی، اختلال در فعالیت سکوهای نفتی اعلام و بر اجتناب از تردد شناورهای سبک و نیمه سنگین، منع فعالیت های تفریحی و شیلاتی، اتخاذ تمهیدات لازم جهت فعالیت های ساحلی و فراساحل همچنین سکوهای نفتی و آماده باش برای مواجهه با خسارت احتمالی توصیه کرد.

سازمان هواشناسی همچنین در هشدار سطح زرد دریایی از افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع موج تا ۱۸۰ سانتیمتر اوایل وقت روز دوشنبه تا پایان روز سه‌شنبه در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های هرمزگان و سیستان و بلوچستان، در شرق خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان خبر داد و اعلام کرد: اختلال در ترددهای دریایی، خطر غرق شدن شناگرها و پاره شدن تورهای صیادی، احتمال خسارت به تاسیسات ساحلی احتمال اختلال در فعالیت های سکوهای نفتی وجود دارد./ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار