جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد

سرایا القدس: پایان جنگ غزه آغاز نابودی کامل اسرائیل در فلسطین است

سخنگوی شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی (سرایا القدس) با بیان اینکه پایان جنگ در غزه به منزله درهم شکستن قطعی دشمن صهیونیستی است، تاکید کرد: این مقدمه‌ای برای نابودی کامل اسرائیل در سراسر خاک فلسطین است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۳ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 02
کد خبر: ۲۳۰۸۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ابوحمزه» امروز (شنبه) گفت: با تمام نیروهایمان به مبارزه با دشمن صهیونیستی و دفاع از خاک فلسطین در کرانه باختری و همه محور‌های نبرد در نوار غزه ادامه خواهیم داد.

ابوحمزه تصریح کرد: سرایا القدس به پایداری و مقاومت در مقابل ماشین کشتار اشغالگران صهیونیست در نوار غزه ادامه خواهد داد.

سخنگوی سرایا القدس خطاب به عرب‌ها و مسلمانان گفت: همان گونه که با خواندن نماز و گرفتن روزه، در درگاه خداوند عبادت می‌کنید، برای مجاهدان فلسطین سلاح بفرستید و فریضه جهاد را نیز انجام دهید.

ابوحمزه خاطرنشان کرد: هیچ کسی نباید درباره عدم حضور در نبردی که به نیابت از امت اسلامی در حال انجام آن هستیم، بهانه بیاورد؛ به ویژه کسانی که ارتش، هواپیما و توپخانه در اختیار دارند.

وی تاکید کرد: آیا زمان آن نرسیده است مانند آزادگان یمن و لبنان، توپخانه تان را به حرکت در بیاورید؟ آیا زمان آن فرانرسیده است که لباس بندگی و خواری در مقابل شیطان بزرگ آمریکا را از تن درآورده و از شرافت‌مندان الگو بگیرید؟

سخنگوی سرایا القدس همچنین افزود: به ملت فلسطین اعلام می‌کنیم شرایط زندگی مقاومت نیز مشابه شرایط و وضعیت شماست و در آینده از جزییات پشت پرده این نبرد و جان‌فشانی‌های مقاومت در هنگام خطر و میادین شهادت سخن خواهیم گفت.

ابوحمزه تصریح کرد: دشمن، خواستار جنگ بدون محدودیت بود و ما نیز در اطاعت از اوامر الهی مبنی بر آماده باش و مبارزه، پا در این میدان نهادیم. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر