طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات

سرایا القدس مرکز فرماندهی اسرائیل در کرانه باختری را هدف قرار داد

سرایا القدس مرکز فرماندهی اسرائیل در کرانه باختری را هدف قرار داد شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد پایگاه دشمن و مرکز فرماندهی رژیم اشغالگر در کرانه باختری هدف قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۱ - ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 04
کد خبر: ۲۹۳۵۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، سرایا القدس، گردان طولکرم، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین سه شنبه شب اعلام کرد در ساعت ۰۵:۲۵ امروز، یکی از یگان‌های رزمی این گردان، پایگاه جدید نیرو‌های اشغالگر و مرکز فرماندهی و کنترل نزدیک گذرگاه شهرک نتسانی عوز، واقع در غرب طولکرم را با رگبار گلوله مستقیم هدف قرار داده و تلفات تائید شده‌ای به دشمن وارد کرده است.

سرایا القدس این عملیات را پس از آغاز موج تازه‌ای از حملات ارتش رژیم اشغالگر در چندین محور شرقی نوار غزه انجام داده است.

بر اساس گزارش‌ها، آتش توپخانه، تیراندازی مستقیم و حملات هوایی از حوالی ساعت یک بامداد تا پس از ساعت چهار صبح به‌صورت متناوب و متمرکز ادامه یافت.

آتش سنگین از سوی خودرو‌های نظامی ارتش صهیونیستی مناطق شرقی شهر غزه را هدف قرار داد، سپس جنگنده‌های اسرائیلی حملاتی را به مناطق شرقی خان‌یونس در جنوب نوار غزه انجام دادند. به دنبال این حملات، گزارش شد که نیرو‌های اشغالگر اقدام به انفجار و تخریب منازل شهروندان در شرق خان‌یونس کرده‌اند.

هم‌زمان، توپخانه ارتش صهیونیستی محله‌های الشجاعیه و التفاح در شرق شهر غزه را زیر آتش گرفت و در ساعات بعدی، حملات توپخانه‌ای در منطقه جحر الدیک در شمال شرق اردوگاه البریج و نیز شرق شهر غزه ادامه یافت.

جنگ‌افزار‌های رژیم صهیونیستی به سمت شرق اردوگاه المغازی و شمال شرق اردوگاه البریج نیز آتش گشودند.

توپخانه ارتش اشغالگر به‌صورت گسترده و پی‌درپی مناطق شرقی المغراقه در مرکز نوار غزه را نیز هدف قرار داد.

از زمان اجرای توافق آتش‌بس در غزه در دهم اکتبر گذشته تاکنون، صهیونیست‌ها بار‌ها اقدام به نقض آن کردند که طی آن تاکنون صد‌ها نفر شهید و مجروح شدند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار