ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

هشدار فرستاده آمریکا در مورد جنگ در مرز لبنان و اراضی اشغالی

هشدار فرستاده آمریکا در مورد جنگ در مرز لبنان و اراضی اشغالی یک دیپلمات میانجی‌گر آمریکایی در باب خطرات جنگ در مرز لبنان و رژیم صهیونیستی هشدار داده و گفته است چنین جنگی قابل مهار نیست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 05
کد خبر: ۲۳۱۳۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، عاموس هوخشتاین، فرستاده ویژه آمریکا در اظهاراتی عنوان کرده است که آتش‌بس در غزه لزوما به صورت خودکار به درگیری‌ها در سراسر مرز جنوبی لبنان پایان نمی‌دهد. وی همچنین در مورد خطرات تشدید این درگیری‌ها نیز هشدار داده است. هوخشتاین به عنوان بخشی از تلاش‌های دیپلماتیک خود برای پایان دادن به درگیری چهارماهه میان حزب‌الله و رژیم صهیونیستی که به موزات جنگ غزه در حال انجام است، از بیروت بازدید کرد. این بدترین درگیری در سراسر مرزهای جنوبی لبنان از زمان جنگ سال 2006 بوده است و نگرانی‌ها در باب رویارویی بزرگتر حزب الله و رژیم صهیونیستی را تشدید کرده است. هوخشتاین پس از دیدار با نبیه بری، رئیس‌ پارلمان لبنان به خبرنگاران گفت: تشدید خشونت به نفع هیچ‌کس نیست و چیزی به نام جنگ محدود وجود ندارد. به گفته وی تنش‌ها میان حزب‌الله و صهیونیست‌ها در مرز طی هفته‌های اخیر افزایش پیدا کرده است.

 

وی با اشاره به این موضوع عنوان کرد: برقراری یک آتش‌بس موقت کافی نیست و جنگ محدود نیز قابل مهار کردن نیست. الیاس بوصعب، معاون رئیس پارلمان لبنان از سفر هوخشتاین به لبنان به عنوان پیشرفتی در تلاش‌ها جهت برقراری آتش‌بس در غزه یاد کرده است.

 

این در حالی است که حزب الله اعلام کرده است در صورتی حملاتش از لبنان علیه رژیم صهیونیستی را متوقف می‌کند که این رژیم حملات خود به نوار غزه را متوقف نماید. با این حال به گفته هوخشتاین برقراری آتش‌بس در غزه به خودی خود موجب آرامش در جنوب لبنان نخواهد شد وی همچنین نسبت به ارائه راه‌حل دیپلماتیک جهت رفع این درگیری‌ها ابراز امیدواری کرده است.


وی به صراحت عنوان کرده است: وقتی در غزه آتش‌بس برقرار شود لزوما به معنای آن نیست که این آتش‌بس به صورت خودکار در لبنان هم برقرار شود./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار