ادعای اسرائیل: ترامپ ممکن است بازه زمانی مذاکرات با ایران را تمدید کند انفجار بندر شهید رجایی/ خرابکاری رد شد، اما سهل‌انگاری تأیید شد! دیه جان‌باختگان حادثه بندر رجایی ظرف ۲ روز پرداخت می‌شود گروسی: در تماس دائمی با تهران و واشنگتن هستم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد جدیدترین وضعیت مصدومان حادثه انفجار بندرعباس فاجعه در بندرعباس/ تعداد فوتی‌های انفجار به ۴۶ نفر رسید آغاز اجرای بیمه تکمیلی درمان جدید برای بازنشستگان کشوری از اردیبهشت عزای عمومی فردا در پی حادثه دردناک بندر رجایی پوتین دستور اعزام فوری امدادگران روس به بندر رجایی را صادر کرد پیروزی بیرانوند در دادگاه/ حکم تبرئه صادر شد واکنش پوتین به فاجعه بندرعباس/ پیام تسلیت به رهبر معظم انقلاب کارتال مخالف جذب محرمی: به دنبال مدافع راست اروپایی هستیم! اسامی ۱۰ جانباخته انفجار بندر شهید رجایی اعلام شد خبر مهم امروز ۷ اردیبهشت ماه برای بازنشستگان از نحوه محاسبه افزایش حقوق

سیلاب و زلزله سیستان و بلوچستان/ ۴۶ راه روستایی مسدود است

امدادرسانی برای بازگشایی راه‌های روستایی در جنوب سیستان و بلوچستان همچنان دارد و ۴۶ محور روستایی هم مسدود است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۹ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 05
کد خبر: ۲۳۱۳۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ مدیر بحران استان سیستان و بلوچستان با اعلام این خبر به همشهری گفت: «در جریان سیل اخیر که حدود ۲ هزار روستا را تحت تاثیر قرار داد، بیشتر محور‌های روستایی بسته شد. با تلاش نیرو‌های خدماتی در حال حاضر فقط ۴۶ راه روستایی مسدود است و دسترسی به مابقی روستا‌ها امکان‌پذیر شده. همه محور‌های فرعی نیز تا روز ۱۴ اسفند بازگشایی شد.»

مجید محبی افزود: «بعد از بازگشایی محور‌های روستایی مهم‌ترین اولویت تامین شبکه آب و برق پایدار است. ضمن بازدید وزیر نیرو از روستا‌های آسیب دیده از سیل، شبکه برق تخریب شده در روستا‌ها تعمیر شده و برق همه روستا‌ها برقرار است.» بر اثر شکسته شدن و تخریب ۱۰ کیلومتر شبکه فشار متوسط و ضعیف شبکه برق ۶۵ روستا دچار مشکل شده بود.

محبی درباره وضعیت شبکه آبرسانی هم گفت: «به غیر از ۹ روستا، مابقی به شبکه آب آشامیدنی پایدار وصل شدند و از این بابت نیز مشکلی ندارند. روستا‌های باقی‌مانده نیز تا کمتر از ۲۴ ساعت به شبکه آب آشامیدنی پایدار وصل می‌شوند.» بر اثر سیل در جنوب استان سیستان و بلوچستان ۱۱۰۰ کیلومتر خطوط و شبکه انتقال به طور کامل زیر آب رفت و آسیب جدی دید.

او همچنین درباره زلزله فنوج در جنوب سیستان و بلوچستان هم توضیح داد که بدون خسارت مالی و جانی بود.

این زلزله ساعت ۷ و ۵۰ دقیقه صبح روز سه‌شنبه (۱۵ اسفند) زلزله ۵.۶ ریشتری در فنوج رخ داد که به گفته مدیر بحران سیستان و بلوچستان، تیم ارزیاب و واکنش سریع به مناطق زلزله زده فنوج اعزام شدند و خوشبختانه هیچ گزارشی از خسارت اعلام نشده‌است. / همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده