ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

آخرین وضعیت امدادرسانی به سیل زدگان سیستان و بلوچستان

امدادرسانی در برخی از شهرستان‌های استان سیستان و بلوچستان همچنان ادامه دارد. به گفته مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان، در سه‌شنبه (۱۵ اسفند) امدادرسانی در سیستان و بلوچستان ادامه داشت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۱ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 05
کد خبر: ۲۳۱۳۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدمحمدمهدی سجادی می‌گوید: «از شهرستان‌های شمالی استان گرفته تا شهرستان‌های جنوبی که متاثر از بارش باران بودند، امدادرسانی صورت گرفت. تاکنون به ۵۲۶ روستا امدادرسانی صورت گرفته است که شامل ۲ هزار و ۶۶۸ هزار نفر می‌شود. این امدادرسانی در قالب ۴۸۲ تیم انجام شد.»‌

او ادامه می‌دهد: «تعداد افرادی که ما توانستیم از سیلاب نجات دهیم، ۱۰۲ نفر اعلام شده است. همچنین از ۱۰ فروند قایق در فعالیت‌های امدادرسانی استفاده کردیم.»

مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان عنوان می‌کند: «به ۲۴ هزار و ۱۰۰ نفر در قالب ۵ هزار و ۵۲۰ خانوار امدادرسانی شده است. به تعداد ۳ هزار و ۲۰۰ نفر هم در قالب ۸۱۷ خانوار اسکان داده شده است.»

او یادآور می‌شود: «تاکنون ۸۰۷ چادر امدادی، یک هزار و ۸۴۴ تخته موکت، ۳ هزار و ۸۹۲ تخته پتو، ۶ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم نایلکس، ۳۰۴ شعله والور، ۳۰ هزار بطری آب معدنی و بیشتر از ۱۰ هزار بسته غذایی در بین مردم سیل زده توزیع شده است.»

سجادی تاکید می‌کند: «همچنین ۴۰ سورتی پرواز توسط ۲ فروند بالگرد در شهرستان‌های قصرقند، چابهار و به ویژه دشتیاری عملیات امدادرسانی را انجام دادند. البته همچنان امدادرسانی هوایی صورت می‌گیرد.»

مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان می‌گوید: «۳۳ محموله امدادی توسط سازمان هلال احمر در انبار‌های ما ذخیره شده تا اگر دوباره شرایط جوی ناپایدار شد، از این محموله استفاده شود. طوری که بحث امدادرسانی کماکان ادامه داشته باشد تا شرایط در برخی از شهرستان‌های سیستان و بلوچستان عادی شود.»

سجادی ادامه می‌دهد: «در حال حاضر بیشترین عملیات امدادرسانی در شهرستان دشتیاری و چابهار صورت می‌گیرد. از بین این دو شهرستان، بیشترین امدادرسانی در دشتیاری است، زیرا برخی از روستا‌های این شهرستان در بحران سیلاب دچار آسیب شده‌اند و همچنان نیاز به امدادرسانی دارند به خصوص در بخش باهوکلات، پلان و پیرسهراب در دشتیاری و همچنین بخش مرکزی چابهار امدادرسانی ادامه دارد.»

او اضافه می‌کند: «با توجه به اینکه آبی که از ارتفاع پایین می‌آید، در دشتیاری سرازیر می‌شود و به همین دلیل، امدادرسانی در دشتیاری ادامه دارد.» / همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر