سیلاب و زلزله سیستان و بلوچستان/ ۴۶ راه روستایی مسدود است-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

سیلاب و زلزله سیستان و بلوچستان/ ۴۶ راه روستایی مسدود است

امدادرسانی برای بازگشایی راه‌های روستایی در جنوب سیستان و بلوچستان همچنان دارد و ۴۶ محور روستایی هم مسدود است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۹ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 05
کد خبر: ۲۳۱۳۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ مدیر بحران استان سیستان و بلوچستان با اعلام این خبر به همشهری گفت: «در جریان سیل اخیر که حدود ۲ هزار روستا را تحت تاثیر قرار داد، بیشتر محور‌های روستایی بسته شد. با تلاش نیرو‌های خدماتی در حال حاضر فقط ۴۶ راه روستایی مسدود است و دسترسی به مابقی روستا‌ها امکان‌پذیر شده. همه محور‌های فرعی نیز تا روز ۱۴ اسفند بازگشایی شد.»

مجید محبی افزود: «بعد از بازگشایی محور‌های روستایی مهم‌ترین اولویت تامین شبکه آب و برق پایدار است. ضمن بازدید وزیر نیرو از روستا‌های آسیب دیده از سیل، شبکه برق تخریب شده در روستا‌ها تعمیر شده و برق همه روستا‌ها برقرار است.» بر اثر شکسته شدن و تخریب ۱۰ کیلومتر شبکه فشار متوسط و ضعیف شبکه برق ۶۵ روستا دچار مشکل شده بود.

محبی درباره وضعیت شبکه آبرسانی هم گفت: «به غیر از ۹ روستا، مابقی به شبکه آب آشامیدنی پایدار وصل شدند و از این بابت نیز مشکلی ندارند. روستا‌های باقی‌مانده نیز تا کمتر از ۲۴ ساعت به شبکه آب آشامیدنی پایدار وصل می‌شوند.» بر اثر سیل در جنوب استان سیستان و بلوچستان ۱۱۰۰ کیلومتر خطوط و شبکه انتقال به طور کامل زیر آب رفت و آسیب جدی دید.

او همچنین درباره زلزله فنوج در جنوب سیستان و بلوچستان هم توضیح داد که بدون خسارت مالی و جانی بود.

این زلزله ساعت ۷ و ۵۰ دقیقه صبح روز سه‌شنبه (۱۵ اسفند) زلزله ۵.۶ ریشتری در فنوج رخ داد که به گفته مدیر بحران سیستان و بلوچستان، تیم ارزیاب و واکنش سریع به مناطق زلزله زده فنوج اعزام شدند و خوشبختانه هیچ گزارشی از خسارت اعلام نشده‌است. / همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر