بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

سومین دیپلمات عالی‌رتبه آمریکا استعفا کرد

وزارت امور خارجه ایالات متحده امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد که ویکتوریا نولاند سومین دیپلمات عالی‌رتبه آمریکا از سمت معاون وزیر امور خارجه در امور سیاسی کناره‌گیری می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 05
کد خبر: ۲۳۱۳۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا، نولاند را به خاطر سه و نیم دهه خدمات دولتی مورد تحسین قرار داد و از او به خاطر «نقشی که در شکل دادن به سیاست ایالات متحده در سراسر جهان تحت رهبری ۸ رئیس جمهور و ۱۰ وزیر امور خارجه داشت»، تشکر کرد.

بلینکن در بیانیه‌ای اعلام کرد: «ویکتوریا نولاند به من اطلاع داده است که قصد دارد طی هفته‌های آتی، از سمت خود به عنوان معاون وزیر امور خارجه در امور سیاسی کناره‌گیری کند.»

نولاند که در دوران دولت «بارک اوباما» به عنوان دستیار وزیر امور خارجه آمریکا در امور اروپا خدمت می‌کرد، اما پس از روی کار آمدن «دونالد ترامپ» به عنوان رئیس‌جمهور جدید، بازنشسته شد.

وی سپس در دوره ریاست‌جمهوری «جو بایدن» به عنوان معاون وزیر امور خارجه در امور سیاسی به دولت بازگشت.

نولاند از زمان بازنشستگی «وندی شرمن» معاون وزیر امور خارجه دولت بایدن در هفت ماه پیش، به عنوان جانشین معاون به صورت موقت مشغول به کار بود.

اما زمانی که بایدن، «کرت کمپبل» را به عنوان معاون وزیر امور خارجه معرفی کرد، نولاند جای خود را به کمپبل داد. کرت کمپبل ماه گذشته کار خود را آغاز کرد.

بر اساس این گزارش، نولاند در دهه ۱۹۹۰ در سفارت ایالات متحده در مسکو خدمت کرده بود و در جریان کودتا علیه «بوریس یلتسین» رئیس‌جمهور سابق روسیه در این شهر بود.

او سپس سفیر ایالات متحده در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) شد و بعد از آن به عنوان سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در دوره «هیلاری کلینتون» وزیر خارجه پیشین در دوره اول ریاست‌جمهوری اوباما انتخاب شد.

نولاند به عنوان سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا و بعد‌ها به عنوان دستیار وزیر امور خارجه در امور اروپا، خشم بسیاری از رهبران روسیه را به خاطر دفاع صریح خود از اوکراین برانگیخت. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار