دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

انتقال دو تبعه ایرانی زندانی در روسیه به ایران

دو نفر از اتباع ایرانی زندانی در روسیه، در چارچوب موافقتنامه انتقال محکومین میان دو کشور، به جمهوری اسلامی ایران منتقل شدند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۵ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 06
کد خبر: ۲۳۱۵۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ با تلاش و پیگیری‌های صورت گرفته توسط وزارت خانه‌های امور خارجه و دادگستری و سفارت کشورمان در مسکو، دو نفر از اتباع ایرانی زندانی در روسیه، در چارچوب موافقتنامه انتقال محکومین میان دو کشور پس از طی فرایند‌های قانونی، به جمهوری اسلامی ایران منتقل شدند.

وزارت امور خارجه با همراهی دستگاه‌های ذیربط، پیگیری مجدانه برای عفو، آزادی و یا انتقال زندانیان ایرانی و همچنین حمایت حقوقی و کنسولی از ایرانیان در خارج کشور را در راس اولویت‌های خود می‌داند.

قابل ذکر است در هشتمین کمیسیون مشترک کنسولی میان دو کشور ایران و روسیه که در آبان ماه گذشته در مسکو برگزار شد، بر تقویت همکاری‌های کنسولی میان دو کشور تاکید شد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر