حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

انهدام کشتی آمریکایی در باب المندب / ۳ دریانورد ناپدید و ۴ نفر سوختند

خبرگزاری «رویترز» امروز (چهارشنبه) به نقل از منابع آگاه اعلام کرد که سه دریانورد کشتی آمریکایی هدف قرار گرفته در باب المندب، ناپدید شده و چهار دریانورد دیگر دچار سوختگی شده اند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۰ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 06
کد خبر: ۲۳۱۵۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ رویترز اعلام کرد که خدمه این کشتی باری هدف قرار گرفته، آن را ترک کرده اند.

آژانس رصد تجارت دریایی انگلیس عصر امروز با صدور بیانیه‌ای از وقوع حادثه امنیتی برای یک کشتی خبر داد.

آژانس امنیت دریایی «امبری» نیز اعلام کرد که گزارشی مبنی بر وقوع انفجار در نزدیکی یک کشتی باری متعلق به آمریکا با پرچم باربادوس در ۵۷ مایل دریایی جنوب غربی عدن یمن دریافت کرده است.

شرکت امنیت دریایی انگلستان اعلام کرد یک کشتی باری آمریکایی که پرچم باربادوس را برافراشته بود، مجبور به انحراف از مسیرش شده است.

این حمله پس از آن صورت می‌گیرد که «یحیی سریع» سخنگوی ارتش ملی یمن سه شنبه شب در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیرو‌های مسلح آن کشور در حمایت از مظلومیت ملت فلسطین و پاسخ به تجاوزات واشنگتن و لندن به کشورشان، دو ناوشکن آمریکایی را در دریای سرخ هدف قرار داده اند.

تارنمای شبکه المسیره یمن به نقل از یحیی سریع اعلام کرد: در این عملیات از موشک‌های دریایی و پهپاد استفاده شده است.

وی همچنین بار دیگر تأکید کرد: به عملیات‌خود تا توقف جنگ در غزه و رفع محاصره این باریکه ادامه خواهیم داد.

ارتش یمن در چند ماه گذشته در حمایت از مقاومت ملت فلسطین در نوار غزه چند کشتی صهیونیستی یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب هدف قرار داد.

نیرو‌های ارتش یمن متعهد شده‌اند تا زمانی که رژیم اسرائیل حملات خود به غزه را متوقف نکند، حملات به کشتی‌های این رژیم یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ ادامه خواهند داد.

نیرو‌های یمنی تاکید کرده‌اند که کشتی رانی در خلیج عدن و دریای سرخ برای سایر کشتی‌ها آزاد است و آن‌ها از امنیت کامل برخوردار هستند. / ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار