تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

وزیر صمت:تولید پژو پارس تا رفع تعهدات تداوم دارد

وزیر صمت:تولید پژو پارس تا رفع تعهدات تداوم دارد علی‌آبادی گفت: تلاش خواهیم کرد موضوع تداوم تولید پژو پارس تا رفع تعهدات حل شود تا کسانی که ثبت نام کرده‌اند به محصول مورد تقاضای خود برسند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۹ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 06
کد خبر: ۲۳۱۵۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ عباس علی آبادی وزیر صمت گفت: به طور قطع تمامی استانداردها در تمامی دنیا شناور هاست به طوری که باید ارتقا پیدا کنند و این انتظار وجود دارد که متناسب با رشد استانداردها در سطح بین‌المللی استانداردهای داخلی کشور هم ارتقا یابد، ما هم در وزارت صمت تلاش خود را بر بهبود کیفیت و استاندارد متمرکز خواهیم کرد.

او گفت:متاسفانه برخی از خودروها ممکن است استانداردهای خود را با الگوی مدنظر نداشته باشند که همین موضوع باعث شده در تولید آنها مشکلاتی داشته باشیم اما تلاش می‌کنیم این موضوع حل شود تا کسانی که ثبت نام کردند به محصولی مورد تقاضای خود برسند.

علی آبادی با اشاره به عرضه لاستیک در نمایشگاه های بهاره گفت: ثبت نام و عرضه لاستیک با قیمت مصوب صورت می گیرد.وضعیت تولید لاستیک خوب است و ما در تلاش هستیم بازار را متعادل کنیم ضمن اینکه واردات را با کاهش تعرفه ها بهبود داده ایم و واردات در شرایط خوبی انجام می گیرد.

او اضافه کرد: ناترازی بازار لاستیک جبران شده است، اکنون در این زمینه ناترازی نداریم اما برخی سودجویان التهاب بازار سوءاستفاده می کنند./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار