مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا قیمت سکه پارسیان امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | سقوط یا صعود؟ گزارش لحظه‌ای بازار قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ تثبیت در کانال ۶۴ هزار دلاری آخرین قیمت دلار و یورو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ نوسان صعودی در بازار ارز | گزارش لحظه‌ای قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به ۱۹.۶ میلیون تومان رسید + جدول نرخ نقره آخرین قیمت خودرو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ نوسان قیمت سایپا و ایران خودرو

پرداخت 80 درصد اعتبارات اشتغال‌زایی نهادهای حمایتی

پرداخت 80 درصد اعتبارات اشتغال‌زایی نهادهای حمایتی دبیر شورای عالی اشتغال گفت: عملکرد نهادهای حمایتی در پرداخت منابع اشتغال‌زای تبصره 18 بودجه 80 درصد شده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۲ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 06
کد خبر: ۲۳۱۶۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ قاسم رستم‌پور در مورد عملکرد منابع اشتغال‌زایی در تبصره 18 بودجه 1401 اظهار داشت: با توجه به این که منابع این تبصره دیرهنگام ابلاغ شد،‌ عملکرد دستگاههای اجرایی در تسهیلات تکلیفی اشتغال‌زایی کمتر از 20 درصد بوده است،‌ اما در بخش دوم منابع این تبصره که از طریق نهادهای حمایتی متنند کمیته امداد،‌بهزیسیتی،‌ بنیاد برکت و صندوق نوآوری و شکوفایی پرداخت می‌شود،‌ عملکرد نهادها تا کنون به 80 درصد رسیده است.
دبیر شورای عالی اشتغال در مرود عملکرد منابع تبصره 18 قانون بودجه امسال در قالب حساب پیشرفت و عدالت،‌ بیان کرد: پرداخت منابع قرض‌الحسنه تکلیفی بانکها در حوزه اشتغال تا شهریور 1403 قابلیت پرداخت دارد.
رستم‌پور با بیان این که 256 هزار نفر در کشور برای دریافت تسهیلات تبصره 18 نام نویسی کرده‌اند‌، تصریح کرد، درخواست تسهیلات این افراد به 38 هزار میلیارد تومان می‌رسد، که بخش اندکی از آن پرداخت شده و بقیه تا شهریور سال آینده قابلیت پرداخت دارد.
دبیر شورای عالی اشتغال این را هم گفت: رئیس جمهور در آخرین نشست شورای عالی اشتغال تاکید کرد که تا پایان سال جاری 70 درصد تسهیلات تبصره 18 پرداخت شود ،‌ اما چون ابلاغ این منابع به دستگاههای اجرایی دیر انجام شد، زمان پرداخت آن تا شهریور آینده تمدید شده است، عملکرد نهادهای حمایتی در پرداخت این تسهیلات 80 درصد شده است.
وی در مورد سهم استانداران از تسهیلات تبصره 18 گفت: به خاطر دیر ابلاغ شدن منابع،‌ به طور میانگین 20 درصد عملکرد استانها بوده است، اما از 50 همت تسهیلات قرض‌الحسنه نهاهای حمایتی،‌35 همت سهم کمیته امداد امام خمینی،‌5 همت بهزیستی، 5 همت بنیاد برکت و 5 همت صندوق نوآوری و شکوفایی است.
به گفته رستم‌پور،‌ عملکرد نهادها در تسهیلات قرض‌الحسنه تبصره 18 که در تلفیق با منابع بانک‌ها پرداخت می‌شود، به طور میانگین 80 درصد و در برخی نهادها بالای 90 درصد است.
به گزارش فارس، به گفته کارشناسان،‌ دولت برای توسعه اشتغال و نیز برقراری عدالت در برخورداری استانها از منابع بودجه در تبصره 18،‌ نیمی از تسهیلات 100 همتی که از تلفیق منابع بودجه و تلفیق با منابع بانکها است، را از طریق استانها و با نظارت شورای برنامه‌ریزی استان و نیمی دیگر را از طریق نهادهای حمایتی پرداخت می‌کند.
یکی از دغدغه‌های کارشناسان،‌ برقراری عدالت بین استانها در برخورداری از منابع بودجه است، ماموریت حساب پیشرفت و عدالت نیز همین مساله مهم است، اما نکته مهم این است که منابع دیرهنگام در نیمه دوم سال ابلاغ می‌شود که عملا امکان اجرای پروژه‌های نیمه تمام نیست./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار