محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد دریادار سیاری: تنگه هرمز بسته است/ تا زمانی که کشور‌ها به دنبال تأمین بنزین و گازوئیل هستند، یعنی تنگه هرمز بسته است

سردار حاجی‌زاده: سپاه درصدد توسعه اردوهای راهیان پیشرفت با کمک دولت است

سردار حاجی‌زاده: سپاه درصدد توسعه اردوهای راهیان پیشرفت با کمک دولت است فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران در جمع دانش‌آموزان اردوهای راهیان پیشرفت اظهار کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در صدد است تا به کمک دولت، اردوهای راهیان پیشرفت را توسعه بدهد چون یک ضرورت اقدامی است که در گذشته نسبت به آن غفلت شده و باید جبران شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۱ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 07
کد خبر: ۲۳۱۶۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران ظهر امروز (پنجشنبه، ۱۷ اسفندماه) در حاشیه بازدید جمعی از دانش‌آموزان نخبه سراسر کشور از دستاوردهای پهپادی سپاه پاسداران گفت: نوجوانان و جوانان آینده سازان کشور هستند و آینده متعلق به این عزیزان است.


وی ادامه داد: ما وظیفه داریم آنچه در تاریخ انقلاب اسلامی شاهد بودیم و دستاوردها و توانمندی‌های‌مان آن‌ها را به صورت غیر مستقیم نه صرفا از طریق سیما و نمایشگاه‌ها بلکه به شکل عملی به عزیزان دانش آموزان نشان بدهیم چرا که در بسیاری از اردوهایی که با عزیزان داشته‌ایم، متوجه شده‌ایم که تبلیغات دشمنان شاید باورهایی را به وجود آورده که عزیزانمان به این توانمندی‌ها باور و قبول ندارند.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران خاطرنشان کرد: جوانان و نوجوانان ما در بازدید از توانمندی‌ها و دستاوردهای کشور در اردوهای راهیان پیشرفت امکان پرسش و پاسخ از این توانمندی‌ها و دیدار با مسئولان را دارند، این اتفاق بزرگی است که نتیجه بخش بودن آن را ملاحظه می‌کنیم.


وی افزود: وظیفه داریم در قبال نسل آینده تا آگاه سازی تبیین و اطلاعات را به آن‌ها ارائه کنیم. اگر جوانان و نوجوانان ما بخواهند در آینده مسئولیت‌هایی را بر عهده بگیرند ضمن تسلط نسبت به گذشته باید به آینده نیز امیدوار باشند چون این حرکت به این کار کمک می‌کند.


سردار حاجی‌زاده در پاسخ به سوالی درباره امکان استفاده فراگیر دانش‌آموزان و دانشجویان از اردوهای راهیان پیشرفت، تصریح کرد: این کار از سال گذشته آغاز شده و تا به امروز نیز وسعت گرفته است. به نحوی که در آذربایجان، خراسان جنوبی، تهران، کاشان، هرمزگان و خوزستان نهادینه شده است.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران تصریح کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در صدد است تا به کمک دولت، اردوهای راهیان پیشرفت را توسعه بدهد چون یک ضرورت اقدامی است که در گذشته نسبت به آن غفلت شده و باید جبران شود.


سردار حاجی‌زاده در پاسخ به سوالی درباره کم‌کاری‌ها در بخش‌های درس آمادگی دفاعی در دوران مدرسه، عنوان کرد: محور این اقدام آموزش و پرورش است و ما صرفاً نقش کمک کننده و همراهی با آن‌ها را بر عهده داریم. در این راستا، هر اقدام و کمکی که بتوانیم آماده انجام هستیم.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران در ادامه با اشاره به اقدامات و دستاوردهای این نیرو تصریح کرد: اقدامات ما در بخش‌های مختلف همچون حوزه فضا، موشکی و سایر بخش‌ها به صورت مستمر ادامه دارد و حتماً به موقع درباره آن‌ها اطلاع رسانی می‌شود. در حوزه فضایی بسیاری از سدهای فناوری شکسته شده و پیشرفت‌ها در آینده با سرعت و موفقیت‌های بیشتر و فواصل کمتر رخ خواهد داد.


سردار حاجی‌زاده در پاسخ به سوالی درباره مقابله با اقدامات ناامن کننده دشمنان در مرزهای ایران، تصریح کرد: دشمنان به صورت فردی، ۲، ۳ یا ۵ نفر دست به اقدامات ناامن کننده می‌زنند که بسیاری از آن‌ها دستگیر می‌شوند و درصد ناچیزی از آن‌ها موفق می‌شوند. به نحوی که این افراد عمدتاً پیش از انجام هرگونه اقدامی بازداشت می‌شوند و گزارش برخی از دستگیری‌ها اطلاع رسانی می‌شود.


وی ادامه داد: دوستان ما در همه بخش‌های نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه پاسداران، فرماندهی انتظامی کل کشور و وزارت اطلاعات فعال هستند و امنیت ما یک امنیت غالب است.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران در پایان تصریح کرد: راهیان پیشرفت در بخش‌های دانش‌آموزی، دانشجویی و اساتید جریان دارد و ارتباط خوبی نیز وجود دارد البته یک خلاء در این رابطه وجود دارد که همه مسئولین باید برای رفع آن پای کار بیایند./فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار