پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

سردار حاجی‌زاده: به نیت حاج قاسم رأی دادم

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با حضور در مسجد ابوذر تهران رأی خود را به صندوق انداخت و اظهار کرد: بنده به نیت حاج قاسم در انتخابات شرکت کرده‌ام و رأی‌گیری موجب اقتدار و هر رأی معادل یک تیر موشک است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۱۵ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 05
کد خبر: ۲۴۸۲۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران در نخستین ساعت شروع انتخابات‌ جهت اخذ رأی در مسجد ابوذر تهران حاضر و رأی خود را به صندوق انداخت.
سردار حاجی‌زاده در حاشیه شرکت در انتخابات، گفت: رأی‌دادن وظیفه‌ی شرعی و ملی است؛ باید در این کار تسریع و عجله داشت و یک کار واجب است که ان‌شاالله ملت شریف ایران پای‌کار بیایند. هر رأی‌ای که ملت ایران در این صندوق‌ها می‌اندازند به افزایش قدرت، اقتدار و هویت کشور در منطقه و دنیا کمک می‌کند.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه عنوان کرد: ما امروز فراخوان شدیم؛ در دهه‌ی اول انقلاب در دوران جنگ هم برای دفاع از کشور فراخوان شدیم و اگر آن‌ روز در دفاع از کشور کوتاهی می‌شد، الان بخش‌های وسیعی از کشور در اختیار دشمنان بود و بیش از 170 هزار شهید دادیم تا یک متر از کشور جدا نشود.
حاجی‌زاده ادامه داد: رأی‌دادن کار ساده‌ای برای افزایش اقتدار و قدرت کشور است؛ مردم با نیّت خیر و قربة‌الی‌الله پای‌کار بیایند تا رئیس‌جمهور خوبی برای چهار سال آینده انتخاب کنیم.
وی در پاسخ به این سوال که بخشی از مردم آرای خود را به نیابت از شهدا به صندوف می‌اندازند و شما به نیابت از چه کسی رأی داده‌اید، خاطرنشان کرد: ما نیّت کردیم و از طرف شهید حاج قاسم سلیمانی آمدیم و رأی دادیم.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه خطاب به مردم گفت: من کسی نیستم ولی خواهش دارم که مردم کوتاهی نکنند و با یک کار ساده به کشور کمک کنند و خدای ناکرده تنبلی نشود. اگر کسی انتقاد هم دارد، بیاید؛ مانند زمان جنگ که برخی انتقاد داشتند ولی کسی کوتاهی نمی‌کرد؛  مردم بیایند و این مشارکت برای کشور ما لازم است و هر رأی معادل یک تیر موشک است.
فرآیند رای گیری مرحله دوم از ساعت 8 صبح به صورت همزمان در سراسر کشور آغاز شده و تا ساعت 18 ادامه خواهد داشت و در صورت نیاز، این زمان تمدید خواهد شد. رای‌گیری در حدود 59 هزار شعبه اخذ رای انجام می‌شود. بیش از 800 هزار نیروی مردمی در هیئت‌های اجرایی و نظارتی سراسر کشور در حوزه‌های اخذ رای فعال هستند.
در این مرحله هر یک از نامزدها حتی یک رای بیشتر کسب کند، پیروز انتخابات خواهد بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر