اعتراض سفارت ایران به اظهارات مشاور نخست‌وزیر عراق درباره مرز چذابه حمله پهپادی به مقر گروه‌های جدایی‌طلب در شمال عراق مقاومت عراق: تجاوز به ایران مصداق بارز جنگ میان حق و باطل است؛ در کنار حق می‌ایستیم شاه اردن: امنیت اردنی‌ها خط قرمز است رئیس سابق دفتر نتانیاهو: از عواقب حمله دوباره به ایران وحشت دارم + فیلم نیرو‌های مسلح یمن: حمله ما به مکه و مدینه دروغی بزرگ است عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند هشدار سفارتخانه‌های آمریکا به شهروندانش درباره سفر به چهار کشور عربی بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد

حزب الله: آمریکا در کنار یک محموله کمک به غزه، 100 هواپیمای حامل موشک می‌فرستد

حزب الله: آمریکا در کنار یک محموله کمک به غزه، 100 هواپیمای حامل موشک می‌فرستد عضو شورای مرکزی جنبش حزب الله لبنان با اشاره به رفتار منافقانه آمریکا در خصوص جنگ علیه غزه که با کمکهای نمایشی، بیش از پیش خود را نشان داد، گفت که اسرائیل در جنگ غزه وضعیت خوبی ندارد و به واسطه‌ها التماس می‌کند تا بتواند صهیونیستها را به منازلشان بازگرداند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۰ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 07
کد خبر: ۲۳۱۶۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  «نبیل قاووق» عضو شورای مرکزی جنبش حزب الله لبنان درباره جنایات واشنگتن در غزه گفت: «اوج ، 100دورویی آمریکا در غزه جایی است که یک هواپیمای حامل کمک به غزه می‌فرستد و در مقابل 100 هواپیمای حامل موشک برای نابودی آن ارسال می‌کند».


قاووق، تداوم روابط اقتصادی برخی از کشورهای اسلامی و عربی با رژیم صهیونیستی را «ننگ و عار برای عربیت جعلی» دانست و گفت که این مسئله، «دشمن را تشویق می‌کند تا مدت زمان تجاوز را طولانی کند».


وی، حملات مداوم حزب الله به مواضع و نظامیان اسرائیلی در شمال فلسطین اشغالی را نشانگر «شکست دشمن و ثبات مقاومت» دانست. این مقام حزب الله درباره وضعیت دشمن اسرائیلی نیز گفت: «اسرائیل در تنگنای راهبردی گرفتار شده و به دست و پای واسطه‌ها افتاده است تا شهرک‌نشینان خود را به منازلشان بازگرداند و از کشتیهای خود در دریای سرخ حمایت کند».


سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن هم امروز طرح مسئله آتش‌بس رمضان در غزه را نتیجه شکست آمریکا و اسرائیل دانست و گفت: «دشمنان به دنبال ادامه اشغالگری در غزه هستند و قصد دارند از آتش‌بس برای تحقق اهداف نظامی استفاده کنند. برنامه آمریکا و اسرائیل با کشورهای سازشکار، صلح نیست، بلکه تحقق منافع خود و نابودی و تسلط بر این کشورها هستند».


وی همچنین تأکید کرد: «مجموع کمک‌هایی که آمریکا پرتاب کرد، ۳ یا ۴ محموله بوده که با هماهنگی با دشمن صورت گرفته تا کسانی را که برای گرفتن این محموله‌ها جمع می‌شوند، از بین ببرد.


رهبرانصارالله خاطر نشان کرد: آمریکا در نهایت سخاوتمندی، ده‌ها هزار بمب و هزاران تُن ماده منفجر به اسرائیل داده تا بر سر مردم غزه بریزد، گذرگاه‌های زمینی و دریایی وجود دارد که می‌توان از آن کمک وارد کرد و مردم غزه را سیر کرد، ولی آمریکا مانع از این کار می‌شود.


نبیل قاووق در پایان هشدار داد: «پیامهای تهدید و هشدار، توسط موشکهای مقاومت از بین رفت. دشمن صهیونیستی نیز از جنگ با لبنان واهمه دارد./ 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار