به گزارش راهبرد معاصر، محمدامین توکلی زاده، معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران در نشست خبری که به منظور تبیین برنامههای شهرداری در ماه رمضان برگزار شد، اظهارداشت: امسال بهار قرآن با بهار طبیعت قرین شده و سال خوبی در پیش خواهد بود و برنامههای زیادی توسط این معاونت در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به پویش «بهار ایران، بهار قرآن» افزود: نهادهای دینی متولی مدیریت برنامههای ماه رمضان اند و دبیرخانه سازمان گردشگری و مجموعه عباس نیز برنامههای نوروز را خواهند داشت.
توکلی زاده بیان داشت: کرسیهای تفسیر قرآن در مساجد برگزار و مسابقه سی روز سی درس هم در مساجد برپا میشود و از مراسمهای بزرگ تهران هم در این ایام پشتیبانی میکنیم. برای عید فطر هم ستاد شکل گرفته و برنامه عیدانه داریم. همچنین در بوستانها برنامههای مفصلی در نظر گرفته شده است.
معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: سازمان بهشت زهرا، زیباسازی و سایر مجموعههای شهری و…در پویش «بهار ایران، بهار قرآن» مشارکت دارند. شهر رمضان در بوستان لاله برای خانوادهها برگزار میشود.
وی گفت: تهیه بستههای کمک معیشتی به نیازمندان سال گذشته در قالب پویشی انجام و امسال هم طبق ثبت اسامی در سامانه اجرا میشود البته از کمک مساجد برای شناسایی و کمک به نیازمندان بهره مند خواهیم شد.
توکلی زاده افزود: با توجه به اینکه پویش «روزه اولی ها» سال گذشته برگزار شد، امسال نیز این پویش برگزار خواهد شد همچنین ۲۲ چایخانه با نام محبان رضا در ۲۲ منطقه برای افطاری ساده میزبان مردم خواهد بود.
معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران همچنین در خصوص برنامههای مربوط به آزادی زنان زندانی در ماه مبارک رمضان، گفت: چندبار تاکنون شهرداری پویشهایی را با هماهنگی سازمان زندانها و قوه قضائیه برگزار کرده به خصوص در موضوع زندانیان رأی باز نیز پویشی را جلو بردیم و در مجموعهها تمام گلریزان هایی که مناطق برگزار میکنند یکی از موضوعات همین مساله است به خصوص شب عید که افرادی امکان بهره مندی از این تسهیلات را دارند بتوانند در کنار خانواده باشند.
همچنین حمید سیفی، رئیس شورای عالی قرآن و عترت شهرداری تهران در این نشست خبری گفت: شهرداری امسال هم در قالب «آرمان دو» با موضوعات آیات ابراهیمی به میدان خواهد آمد و در نمایشگاه قران و پارک لاله میزبان علاقه مندان خواهد بود
وی ادامه داد: امسال شورای عالی قران جامعه مخاطب خود را حول نوجوانان قرارداده و رخدادهایی را از جنس رسانه و مدیا در نظر گرفته است و به نوعی آغاز فعالیتها از ماه مبارک رمضان خواهد بود
سیفی اعلام کرد: امسال توسط هوش مصنوعی مسابقه تعاملی در بستر فضای مجازی را خواهیم داشت.
سیفی با تاکید بر اینکه تصویر سازی داستانهای قرآنی و ترجمه تفسیری آیات قرآن برای اولین بار در دنیا در حال انجام است گفت: بنا داریم تصویرسازی ترجمه قرآن را با محوریت نوجوانان انجام دهیم.
وی ضمن اشاره به اینکه با تکنولوژی واقعیت مجازی اولین بازی قرآنی را خواهیم داشت گفت: البته چندین برنامه موضوعی پیام محور را برنامه ریزی کردیم از سوی دیگر رئیس شورای عالی قرآن و عترت شهرداری تهران گفت: از ابتدای فصل نیایش یعنی اعتکاف در ۴۰۰ مسجد تخصصی کار را آغاز کردیم و در ماه مبارک رمضان در هر مسجد محلهای محفل قرآن خواهیم داشت تا در نهایت دوهزار محفل قرآنی را شاهد باشیم./ مهر