لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

امیر حاتمی: فقط با اقتدار ملی می‌توانیم از حق کشورمان دفاع کنیم

مشاور فرماندهی معظم کل قوا در امور ارتش با بیان این‌که «با مرور تحولات منطقه‌ای و بین المللی به این نتیجه و باور قطعی رسیده‌ایم که در جهان امروز، قدرت‌های ظالم و ستمگر جز زبان قدرت با هیچ منطقی، آشنا نیستند»، تاکید کرد: امروز فقط با قدرت و اقتدار ملی است که می‌توانیم از حق و حقوق خود و کشورمان دفاع کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۴ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 09
کد خبر: ۲۳۱۸۷۷

به گزارش راهبرد معاصر،  امیر سرتیپ حاتمی، ضمن بازید از نمایشگاه دستاوردهای شهید سپهبد علی صیاد شیرازی هوانیروز ارتش در جمع فرماندهان، مدیران و مسئولان ارشد این نیرو با بیان این‌که «به برکت انقلاب اسلامی، شاهد رشد، بالندگی، تحریم شکنی و اقتدار هوانیروز ارتش هستیم»، گفت: امروز شاهد آن هستیم که درصد آمادگی رزمی هوانیروز به نقطه بسیار مطلوبی رسیده و کارهای ابتکاری و خلاقانه ای همچون مجهز شدن به تجهیزات دید در شب و مسلح شدن به موشک های جدید و دوربرد که نیاز ضروری هوانیروز بود، به همت و اراده سلسله مراتب فرماندهی ارتش صورت گرفته است.


وی افزود: کارکنان جان برکف هوانیروز همواره و در همه برهه‌های حساس تاریخ انقلاب، پاسدار حریم اسلام، کشور و مدافع ارزش های والای انقلاب اسلامی بوده و در آزمون‌های بزرگی همچون پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، قائله کردستان، حماسه هشت سال دفاع مقدس، عملیات غرور آفرین مرصاد، مشارکت در پروژه‌های عظیم ملی و به خصوص در بلایای طبیعی همچون سیل، زلزله و.... با احساس مسئولیت مضاعف در کنار و جان‌فدای ملت بوده‌اند.


وی با اشاره به نقش کارکنان هوانیروز ارتش در برقراری آرامش و امنیت کشور تصریح کرد: خلبانان، کادر فنی، ستادی و پروازی هوانیروز ثابت کردند که در هنگامه خطر و تهدید و در برقراری آرامش و امنیت کشور نقش بسزایی داشته و با ایثار و از خود گذشتگی، خدمات ارزنده‌ خود را در طبق اخلاص گذاشته‌اند.


مشاور فرماندهی معظم کل قوا در امور ارتش با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی به ویژه غزه ادامه داد: متاسفانه کشور های مدعی حقوق بشر، یکی پس از دیگری، قطعنامه‌های شورای امنیت را در جهت آتش بس و جلوگیری از کشتار روز افزون مردم غزه با وقاحت تمام وتو می‌کنند و با این رفتارشان هویت، صلاحیت و اعتبار خود و سازمان ملل و سایر سازمان های بین المللی را به تمسخر گرفته‌اند.


وی با بیان این‌که «با مرور تحولات منطقه‌ای و بین المللی به این نتیجه و باور قطعی رسیده‌ایم که در جهان امروز، قدرت‌های ظالم و ستمگر جز زبان قدرت با هیچ منطقی، آشنا نیستند»، تاکید کرد: امروز فقط با قدرت و اقتدار ملی است که می‌توانیم از حق و حقوق خود و کشورمان دفاع کنیم.


وی تصریح کرد: مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) بارها تاکید فرموده‌اند که تنها با « قوی شدن» می‌توانیم امنیت خود را حفظ کرده و در مسیر پیشرفت و تمدن سازی قرار گرفته و از آرمان‌های والای انقلاب و شهدای عزیز و دستاوردهای ملت بزرگ ایران اسلامی محافظت کنیم.


حاتمی با بیان این‌که «قدرت دارای مولفه‌های متعددی است»، خاطرنشان کرد: مهم ترین مولفه قدرت، مولفه نظامی است که می‌تواند از سایر مؤلفه‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و ... محافظت کند.


وی با بیان این‌که «با پیروزی انقلاب اسلامی، دشمنان این ملت تصور می‌کردند با خروج مستشاران نظامی، تمامی تجهیزات و بالگردهای هوانیروز زمین گیر شده و به آهن پاره‌هایی تبدیل خواهد شد»، گفت: با نفس قدسی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و بعد از آن هدایت و راهبری‌های حکیمانه فرماندهی معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) و همت جوانان انقلابی و مومن، نه تنها هوانیروز در دوران انقلاب با مشکل و وقفه مواجه نشد، بلکه توانست با خودباوری، تحریم‌های ظالمانه را شکسته و با بهره گیری از علم و دانش بومی، هوانیروز را به جایگاه واقعی خود و در تراز تهدیدات احتمالی برساند .


وی با بیان این‌که «بر اساس حکم تاریخ، هر کشوری که نتواند از ملت، آرمان‌ها ، ارزش‌ها و مرزهای خود دفاع کند محکوم به شکست، تجاوز و نابودی است»، تصریح کرد: در جنگ جهانی اول و دوم، کشور عزیزمان به دلیل ضعف و بی کفایتی حاکمان و پادشاهان بی‌لیاقت و وابسته، مورد اشغال بیگانگان و متجاوزین قرار گرفت و خسارت‌های غیر قابل جبران و بی‌شماری بر کشورمان وارد شد.


وزیر سابق دفاع با اشاره به موقعیت راهبردی ایران در منطقه غرب آسیا گفت: ایران به دلیل داشتن موقعیت راهبردی در منطقه غرب آسیا و با در اختیار داشتن منابع طبیعی سرشار و خدادادی و ظرفیت‌های بی‌نظیر ژئوپلیتیکی، همواره مورد طمع، تعدی و دست درازی ابرقدرت‌ها بوده و تاریخ ثابت کرده که هر زمان کشورمان نتوانسته به قدرت بازدارندگی برسد، آماج بی رحمانه‌ترین حملات و دشمنی‌ها قرار گرفته است.


وی نمونه بارز این بداندیشی را تجاوز رژیم بعثی عراق به کشورمان دانست و گفت: صدام جنایتکار که با حمایت‌های بی دریغ نظام استکبار قصد داشت ظرف سه روز خوزستان و ظرف یک هفته تهران را اشغال و نظام نوپای جمهوری اسلامی را سرنگون کند، در کمال ناباوری با مقاومت سلحشورانه ملت و نیروهای مسلح مقتدرمان روبرو شد و تودهنی سختی از فرزندان ایران اسلامی خورد.
وی با اشاره به سرعت پیشرفت‌ها و تحولات فناورانه در عرصه‌های جهانی و لزوم توجه به این شتاب فزاینده گفت: امروز با مدیریت راهبردی و هوشمندانه فرمانده کل ارتش، فرمانده نیروی زمینی و به‌ویژه فرمانده هوانیروز ارتش، شاهد پیشرفت‌های چشمگیری در ارتقای قدرت رزم و آمادگی های دفاعی ارتش و به‌خصوص هوانیروز قهرمان هستیم که از این بابت خداوند متعال را شاکر و سپاسگزاریم./ فارس

ارسال نظر