لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

افزایش ۵ برابری صادرات تجهیزات دفاعی ساخت ایران

وزیر دفاع اظهار کرد: ما در حوزه صادرات حوزه دفاعی نسبت به دو سال گذشته حدود ۴ تا ۵ برابر افزایش را شاهد بوده‌ایم و حتماً این کار در آینده با توجه به نوآوری‌ها و تسلیحات جدیدی که طراحی و ساخت آن را دنبال می‌کنیم افزایش خواهد یافت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 13
کد خبر: ۲۳۲۶۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  امیر محمدرضا آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح صبح امروز در حاشیه برگزاری جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: ما در توسعه تعاملات دفاعی با همه کشورها، از یک سو درباره قفقاز و ارمنستان که اخیراً ملاقات داشتیم و در رابطه با قطر کشوری بسیار تاثیرگذار در منطقه است و در تعاملاتی که ما با این کشورد داریم همه مباحث منطقه‌ای را مرور کردیم.


وی ادامه داد: در توسعه این همکاری‌ها و اقداماتی که می‌توانیم آن‌ها را به عنوان مبنا برای گسترش همکاری‌ها تعیین کنیم بحث و گفت‌وگو شد که این الگو را حتماً در رابطه با سایر کشورها نیز دنبال خواهیم کرد. همچنین؛ ارتباطاتی با ترکیه، روسیه و خصوصاً همسایگانمان داشته‌ایم.


وزیر دفاع تصریح کرد: وزارت دفاع ظرفیت‌های بسیار بزرگی در کشور در حوزه ساخت هواپیما و تعمیرات اساسی آن‌ها دارد. بنابراین؛ این ظرفیت از جاهای دیگر بیشتر است که بتواند این کار را به نتیجه برساند و این کار را در همکاری با بخش‌های کشوری ادامه می‌دهیم تا بتوانیم به مراحلی برسانیم که قطعیت آن را اعلام کنیم.


امیر آشتیانی اظهار کرد: ما در حوزه صادرات حوزه دفاعی نسبت به دو سال گذشته حدود ۴ تا ۵ برابر افزایش را شاهد بوده‌ایم و حتماً این کار در آینده با توجه به نوآوری‌ها و تسلیحات جدیدی که طراحی و ساخت آن را دنبال می‌کنیم افزایش خواهد یافت.


وزیر دفاع با اشاره به برگزاری رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی 2024، خاطرنشان کرد: رزمایش‌ها در راستای نمایش قدرت برگزار می‌شود در این رزمایش سه قدرت بزرگ دنیا با هم همکاری می‌کنند در راستای ثبات در منطقه و آبراه‌های حساس منطقه برگزار می‌شود، حضور کشورهای ناظر مانند عمان، پاکستان و آذربایجان نشان دهنده اهمیت این رزمایش‌هاست.


وی افزود: در حوزه موتور هواپیماها و پهپادها به خودکفایی رسیده‌ایم و در حال طراحی و ساخت آن‌ها هستیم و درباره موتورهای سنگین نیز در حال فعالیت هستیم.


امیر آشتیانی درباره فعالیت‌های وزارت دفاع در حوزه فضا عنوان کرد:‌ سال آینده در حوزه فضایی پیشرفت‌های بسیار خوبی خواهیم داشت و با ماهواره‌بر سیمرغ دامنه کارها را گسترش می‌دهیم./ فارس

ارسال نظر