آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس «مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد واکنش ولایتی به برنامه آمریکا برای تغییر نام خلیج فارس پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است

افزایش ۵ برابری صادرات تجهیزات دفاعی ساخت ایران

وزیر دفاع اظهار کرد: ما در حوزه صادرات حوزه دفاعی نسبت به دو سال گذشته حدود ۴ تا ۵ برابر افزایش را شاهد بوده‌ایم و حتماً این کار در آینده با توجه به نوآوری‌ها و تسلیحات جدیدی که طراحی و ساخت آن را دنبال می‌کنیم افزایش خواهد یافت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 13
کد خبر: ۲۳۲۶۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  امیر محمدرضا آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح صبح امروز در حاشیه برگزاری جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: ما در توسعه تعاملات دفاعی با همه کشورها، از یک سو درباره قفقاز و ارمنستان که اخیراً ملاقات داشتیم و در رابطه با قطر کشوری بسیار تاثیرگذار در منطقه است و در تعاملاتی که ما با این کشورد داریم همه مباحث منطقه‌ای را مرور کردیم.


وی ادامه داد: در توسعه این همکاری‌ها و اقداماتی که می‌توانیم آن‌ها را به عنوان مبنا برای گسترش همکاری‌ها تعیین کنیم بحث و گفت‌وگو شد که این الگو را حتماً در رابطه با سایر کشورها نیز دنبال خواهیم کرد. همچنین؛ ارتباطاتی با ترکیه، روسیه و خصوصاً همسایگانمان داشته‌ایم.


وزیر دفاع تصریح کرد: وزارت دفاع ظرفیت‌های بسیار بزرگی در کشور در حوزه ساخت هواپیما و تعمیرات اساسی آن‌ها دارد. بنابراین؛ این ظرفیت از جاهای دیگر بیشتر است که بتواند این کار را به نتیجه برساند و این کار را در همکاری با بخش‌های کشوری ادامه می‌دهیم تا بتوانیم به مراحلی برسانیم که قطعیت آن را اعلام کنیم.


امیر آشتیانی اظهار کرد: ما در حوزه صادرات حوزه دفاعی نسبت به دو سال گذشته حدود ۴ تا ۵ برابر افزایش را شاهد بوده‌ایم و حتماً این کار در آینده با توجه به نوآوری‌ها و تسلیحات جدیدی که طراحی و ساخت آن را دنبال می‌کنیم افزایش خواهد یافت.


وزیر دفاع با اشاره به برگزاری رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی 2024، خاطرنشان کرد: رزمایش‌ها در راستای نمایش قدرت برگزار می‌شود در این رزمایش سه قدرت بزرگ دنیا با هم همکاری می‌کنند در راستای ثبات در منطقه و آبراه‌های حساس منطقه برگزار می‌شود، حضور کشورهای ناظر مانند عمان، پاکستان و آذربایجان نشان دهنده اهمیت این رزمایش‌هاست.


وی افزود: در حوزه موتور هواپیماها و پهپادها به خودکفایی رسیده‌ایم و در حال طراحی و ساخت آن‌ها هستیم و درباره موتورهای سنگین نیز در حال فعالیت هستیم.


امیر آشتیانی درباره فعالیت‌های وزارت دفاع در حوزه فضا عنوان کرد:‌ سال آینده در حوزه فضایی پیشرفت‌های بسیار خوبی خواهیم داشت و با ماهواره‌بر سیمرغ دامنه کارها را گسترش می‌دهیم./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار