آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

اردوغان: نتانیاهو نام خود را در کنار هیتلر، موسولینی و استالین به عنوان نازی‌های نوین ثبت کرد

اردوغان: نتانیاهو نام خود را در کنار هیتلر، موسولینی و استالین به عنوان نازی‌های نوین ثبت کرد رئیس جمهور ترکیه گفت: نتانیاهو و کابینه‌اش با ارتکاب جنایت علیه بشریت در غزه، اسم خود را در کنار هیتلر، موسولینی و استالین به عنوان نازی‌های نوین ثبت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۴ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 09
کد خبر: ۲۳۱۸۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه طی سخنانی با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه گفت: نتانیاهو و کابینه‌اش با ارتکاب جنایت علیه بشریت در غزه، اسم خود را در کنار هیتلر، موسولینی و استالین به عنوان نازی‌های نوین ثبت کردند.

 

وی افزود: تاکنون بیش از 32 هزار فلسطینی در نتیجه حملات مستقیم اسرائیل به غیرنظامیان شهید و بیش از 72 هزار فلسطینی نیز مجروح شده اند.

 

رئیس جمهور ترکیه با بیان اینکه عوامل قتل عام (در غزه) پیشتر در وجدان بشری محکوم شده اند و ما نیز اقدامات لازم را برای پاسخگویی آنها در مقابل حقوق بین الملل انجام می‌دهیم، اظهار داشت: متأسفانه جهان اسلام با جمعیتی نزدیک به 2 میلیارد نفر نتوانسته به وظیفه برادری خود در قبال ملت فلسطین به طور کامل عمل کند.

 

اردوغان ادامه داد: ما از روابط اخیر خود با مقامات مصری برای رساندن کمک به غزه استفاده کردیم. یک کشتی 3 هزار تنی دیگر متعلق به هلال احمر ترکیه فردا در بندر العریش (مصر) پهلو خواهد گرفت./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار