خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها

وزیر ارتباطات:پوشش فیبر نوری سال آینده به ۱۰۰متری منازل می‌رسد

وزیر ارتباطات:پوشش فیبر نوری سال آینده به ۱۰۰متری منازل می‌رسد وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: پوشش فیبر نوری تا نزدیکی منازل در زمان حاضر طبق استاندارد فعلی تا ۳۰۰متری به‌روز می‌شود که احتمالاً برای سال آینده تا ۱۰۰متری هم پیش می‌رود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۱ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 10
کد خبر: ۲۳۲۱۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ عیسی زارع‌پور در مراسم رونمایی از سه سامانه تجزیه هوشمند انواع مرسولات پستی که امروز صبح، یکشنبه، در محل تجزیه و مبادلات مرسولات پستی برگزار شد در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤال آن‌ها در خصوص وضعیت میزان پوشش و اتصال فیبر نوری در کشور گفت: پروژه فیبر نوری طبق استانداردهای دنیا در دو مرحله انجام می‌شود که قدم اول «هوم‌پس» است که یعنی فیبر در نزدیکی خانه‌ها می‌رود که نام آن را پوشش گذاشتیم که در زمان حاضر طبق استاندارد فعلی تا 300متری به‌روز می‌کنیم و احتمالاً برای سال آینده تا 100متری شود.

وی افزود: در قدم بعدی اگر کسی درخواست بدهد اپراتور مکلف است در مدت یک ماه سرویس را برایش فراهم کند که به این شرط می‌گوییم نقطه تحت پوشش قرار گرفته است یعنی فیبر تا نزدیکی خانه مردم برود و سرویس دایری را داشته باشیم و در نهایت هر کس درخواست کرد اپراتور باید بتواند ظرف یک ماه برای فرد سرویس را برقرار کند به این شرط در سایت iranfttx آن نقطه سبزرنگ می‌شود.

زارع‌پور ادامه داد: مردم باید درخواست بدهند که این امکان برایشان فراهم شود و باید مودم خود را ارتقا دهند. خیلی از اپراتورها مودم را به‌صورت قسطی روی سرویس حساب می‌کنند و عملاً هزینه زیادی برای مردم نخواهد داشت.

وی در خصوص آخرین وضعیت اجرای فیبر نوری در کشور گفت: هدف‌گذاری امسال برای اجرای فیبر نوری در کشور این بود که 35 تا 40 درصد پوشش فیبر نوری در کشور تمام شود که خدا را شکر در زمان حاضر حدود 7 میلیون خانوار تحت پوشش قرار گرفتند و طی مراسمی که این هفته خواهیم داشت که اعلام پوشش هفت میلیون فیبر نوری در کشور را خواهیم کرد و تا پایان سال هم این آمار افزایش خواهد داشت.

وزیر ارتباطات با ابراز اینکه "امیدواریم تا سال آینده این عدد حداقل 2 برابر شود."، گفت: اپراتورها مشخص و شهرها تفکیک شده‌اند، بیش از 500 شهر از 1400 شهر مجوزهای لازم و توافق‌ها را از شهرداری دریافت کرده‌اند که این مسئله باعث سرعت کار می‌شود و در قانون برنامه و بودجه، بندی آمده است که به‌واسطه آن شهرداری‌ها و نهادهای مربوطه باید برای پروژه فیبر نوری با وزارت ارتباطات همکاری داشته باشند که ما امیدواریم سال آینده سال درخشانی برای پروژه فیبر نوری باشد و بتوانیم حداقل 60 تا 70 درصد کشور را تحت پوشش قرار دهیم.

وی اضافه کرد: با فراهم شدن این خدمت می‌توان سرعت اینترنت را تا حد بالایی افزایش داد و اکنون مشترکانی که از این سرویس استفاده می‌کنند سرعت‌هایی تا یکهزار مگابیت بر ثانیه را نیز تجربه کرده‌اند./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار