پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

چندهزار مأمور پلیس به حالت آماده‌باش درآمده‌اند /چهارشنبه سوری را عزا نکنید

چندهزار مأمور پلیس به حالت آماده‌باش درآمده‌اند، اورژانس و آتش‌نشانی گوش‌به‌زنگند و مردم در این روز‌های پر از رفت‌وآمد و خرید و کار‌های عقب‌افتاده، هر کاری می‌کنند تا سه‌شنبه‌شب را زودتر به خانه برسند تا گرفتار سروصدای چهارشنبه‌سوری نشوند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۲ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 10
کد خبر: ۲۳۲۱۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ چهارشنبه آخر هر سال به گواه تقویم و رسم و رسوم قدما، قرار است شبی باشد برای جشنی کوچک تا سرخی آتش بر رخمان بنشیند و زردی‌ها و رنج‌هایمان را دود کند و به هوا بفرستد. اما در چند سال اخیر یا بهتر است بگوییم در یکی دو دهه اخیر همه‌چیز برعکس شده. رسم و رسوم گذشته و پریدن از بوته آتش، قاشق‌زنی، شب‌نشینی و دورهمی رنگ باخته و به‌جای آن، صدای ترقه و فشفشه تن و بدنمان را می‌لرزاند.

هر سال تعداد زیادی از کودکان و نوجوانانی که در زیرزمین خانه‌هایشان مشغول درست‌کردن ترقه‌ها و نارنجک‌های کوچک دست‌ساز هستند، در آتش می‌سوزند و اگر زنده بمانند، به‌خاطر استفاده و تماس با مواد شیمیایی محترقه و منفجره به‌شدت دچار صدمات جسمی و روحی جبران‌ناپذیری مثل ضایعات پوستی، ریوی، درد‌های شدید، سرگیجه، سوختگی اعضای بدن، نابینایی دائم و قطع اعضای بدن می‌شوند.

عده‌ای هم به جای درست‌کردن ترقه و نارنجک، این مواد محترقه را می‌خرند و پولش یکراست به جیب سودجویانی می‌رود که از این فرصت استفاده کرده و این مواد را وارد می‌کنند. با اینکه هشدار‌های پلیس و آتش‌نشانی برای کمترشدن آسیب‌ها تا حدودی مؤثر بوده، اما همچنان بیمارستان سوانح و سوختگی در چند روز پایانی سال حسابی شلوغ می‌شود. چندسالی هم هست که فضای مجازی از چند روز مانده به چهارشنبه‌سوری، تبدیل به بستری برای تبلیغ فروش مواد محترقه می‌شود تا دسترسی نوجوانان به این مواد خطرناک راحت‌تر شود.

طبق هر سال پلیس فتا برای جلوگیری از تبلیغات فروش مواد محترقه و برای برخورد با مجرمان، طرح‌هایی را به اجرا درمی‌آورد و امسال طرح عملیاتی این پلیس در ۳۳ کارگروه ویژه عملیاتی در کشور آغاز به‌کار کرده و ضمن رصد تخصصی تارنما‌های تبلیغ‌کننده، برخورد با مجرمان این حوزه در دستور کار قرار دارد تا شاید امسال کمتر شاهد آتش‌سوزی‌ها و خسارات جانی و مالی به خانواده‌ها باشیم. / همشهری آنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر