واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

مادورو حلول ماه رمضان را تبریک گفت

رئیس‌جمهور ونزوئلا ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان به کشور‌های اسلامی تاکید کرد همچنان از فلسطین حمایت خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 11
کد خبر: ۲۳۲۲۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا در بیانیه‌ای رسمی که روز یکشنبه از سوی کاخ ریاست جمهوری صادر شد، حلول ماه مبارک رمضان را به ملت اسلامی تبریک گفت.

 

براساس گزارش المیادین، مادورو گفت: در این ماه بسیار مهم، ما تأیید می‌کنیم که ونزوئلا به‌ویژه با مردم فلسطین همبستگی دارد و تعهد خالصانه کشورمان را به ملت‌های اسلامی اعلام می‌کنیم.

 

چند روز پیش، مادورو در بیانیه‌ای به خبرنگاران گفت: آنچه در غزه اتفاق می‌افتد اولین نسل‌کشی است که به صورت زنده و از طریق شبکه‌های اجتماعی پخش می‌شود.

 

رئیس جمهور ونزوئلا جنگ جاری علیه فلسطینیان در نوار غزه را یک رویداد فاجعه بار و ناگوار در قرن بیست و یکم دانست. مادورو در توئیتی در پلتفرم «X» به تظاهرات گسترده‌ای که در ونزوئلا در رد نسل‌کشی که فلسطینی‌ها به دلیل اشغالگری صهیونیستی در معرض آن قرار دارند، برپا شد، اشاره کرده و آن را ستود.

 

پیش از این رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد، قوانین بین‌المللی فقط صدای خود را برای حمایت از منافع آمریکا و اروپا بلند می‌کند./ مهر

ارسال نظر