ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

شلیک بی‌سابقه ۱۰۰ راکت از لبنان به جولان اشغالی سوریه

شلیک بی‌سابقه ۱۰۰ راکت از لبنان به جولان اشغالی سوریه رادیو ارتش رژیم صهیونیستی از شلیک ۱۰۰ راکت از جنوب لبنان به جولان اشغالی سوریه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 12
کد خبر: ۲۳۲۴۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی امروز سه‌شنبه از شلیک 100 راکت در دو مرحله از جنوب لبنان به بلندی‌های اشغالی جولان سوریه خبر دادند.

 

رسانه‌‌های رژیم اسرائیل حجم شلیک موشک و راکت از لبنان به داخل اراضی اشغالی در 17 سال گذشته را بی‌سابقه عنوان کرده و اعلام کردند که این مقدار موشک و راکت از سال 2006 بی‌سابقه و بیشترین حجم است.

 

رسانه های اسرائیلی همچنین گزارش دادند که شلیک 100 موشک در عرض یک ساعت از لبنان به سمت جولان یک موضوع بسیار استثنایی است به طوری که یکی از این شلیک‌ها شامل 30 موشک بود.

 

به گزارش سایت عربی خبرگزاری تسنیم، کنترل جبهه جولان اشغالی از موضوعاتی است که پس از جنگ شش روزه 1967 در میان دغدغه‌های اصلی اسرائیل قرار داشته است.

 

از جنوب لبنان تا جنوب سوریه، جبهه‌ای واحد در برابر ارتش رژیم صهیونیستی تشکیل شده که به مثابه کابوسی ترسناک برای این رژیم است. اکنون با گذشت صدوپنجاه و هشت روز از آغاز جنگ میان رژیم اسرائیل و گروه‌های مقاومت فلسطین و نیز تداوم تبادل آتش‌ میان حزب الله لبنان و رژیم صهیونیستی، به نظر می‌رسد رفته رفته نوبت به جولان اشغالی نیز رسیده و حملات نیروهای مقاومت در این منطقه نیز به چشم می خورد.

 

قطعاً برای اسرائیل مشتعل شدن یک جبهه جدید در این ناحیه بسیار گران تمام خواهد شد. اگر حملات موشکی به این منطقه تداوم یابد و موشک‌های بعدی به مراکز و پایگاه‌های ارتش اسرائیل اصابت کنند، دردسرهای اسرائیل در این منطقه هم زیاد خواهد شد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار