عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

تکلیف قرارداد قلعه‌نویی با فدراسیون فوتبال مشخص شد

با وجود حذف تیم ملی در نیمه نهایی جام ملت‌ها و شکست در برابر قطر فدراسیون فوتبال عقیده دارد عملکرد تیم ملی در جام ملت‌ها خوب بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۵ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 12
کد خبر: ۲۳۲۵۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال در حاشیه مجمع عمومی فدراسیون فوتبال به صراحت گفت: پیروزی تیم ملی در برابر ژاپن خنده را به لبان مردم آورده است و به همین خاطر عملکرد تیم ملی در جام ملت‌ها خوب بوده است. این در حالی است که کارشناسان فنی می‌گویند تیم ملی در جام ملت‌ها عملکرد سینوسی داشت و شکست در برابر قطر قابل درک نیست و تیم ملی به راحتی شانس قهرمانی در جام ملت ‌ها را از دست داد.

از آنجایی که عملکرد تیم ملی در جام ملت‌ها خوب بوده فدراسیون فوتبال قرارداد امیر قلعه نویی را تا پایان جام جهانی پیش رو تمدید کرد. پیش تر گفته شد شرط تمدید قرارداد این مربی حضور تیم ملی در نیمه نهایی جام ملت‌ها است. امیر قلعه نویی البته این شرط را تکذیب کرد و گفت: هیچ شرطی در قرارداد وی وجود نداشته است.

مهدی تاج در حاشیه ی نشست مجمع عمومی فدراسیون فوتبال تکلیف بکارگیری از سیستم کمک داورویدئویی در بازی‌های لیگ برتر را مشخص کرد و گفت: فدراسیون فوتبال می‌کوشد در فصل آینده همه بازهای لیگ برتر را با حضور کمک داور ویدئویی برگزار کند.

اکنون تعداد داوران وسط که می‌توانند بازی‌ها را با حضور کمک داور ویدئویی سوت بزنند به ۷ داور افزایش پیدا کرده است که این تعداد باید بیشتر شود، چون هر هفته در لیگ برتر شاهد برگزار ۸ مسابقه هستیم./خبرورزشی

ارسال نظر