دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

روز ۱۵۹ طوفان الاقصی/ خانه‌هایی که با خاک یکسان شده‌اند

بمباران شدید بخش های مسکونی نوار غزه و درگیری گسترده رزمندگان فلسطینی با نظامیان صهیونیست در کرانه باختری از جدیدترین اخبار مربوط به فلسطین است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 13
کد خبر: ۲۳۲۵۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، علاوه بر تداوم حمله‌های هوایی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه یورش‌های گسترده نظامیان صهیونیست علیه شهرهای مختلف کرانه باختری نیز ادامه دارد.

 

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان حمله‌های زمینی و هوایی رژیم صهیونیستی علیه بخش‌های مختلف نوار غزه همچنان ادامه دارد و چه بسا شدیدتر شده است.

 

خبرنگار شبکه المیادین در این خصوص گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی خانه‌های مسکونی را در شرق خان یونس واقع در جنوب نوار غزه با خاک یکسان کرده است.

 

بمباران خانه‌های مسکونی در خیابان الصحابه واقع در شهر غزه نیز چندین زخمی در میان فلسطینی‌های بی گناه برجای گذاشت.

 

این حمله‌های هوایی وحشیانه منطقه‌های شمالی شهر خان یونس را دربرگرفت. همچنین دست کم ۲ فلسطینی در جریان بمباران محله الدرج در شمال شهر غزه به شهادت رسیده و چهار تن دیگر زخمی شدند.

 

حمله‌های توپخانه ای رژیم صهیونیستی نیز به صورت بی امان بخش‌های شرقی خان یونس را در هم می کوبد.

 

خانه‌هایی که با خاک یکسان شده‌اند

خبرنگار المیادین تصریح کرد که این حمله‌های توپخانه ای به همراه تیراندازی‌های گسترده اطراف شهر حمد را واقع در شمال غرب خان یونس هدف قرار داده است.

 

نبرد خستگی‌ناپذیر نیروهای مقاومت با اشغالگران

از سوی دیگر با وجود آن که ۱۵۹ روز از آغاز عملیات طوفان الاقصی علیه اشغالگران صهیونیست می‌گذرد نیروهای فلسطینی به صورت خستگی ناپذیری به نبرد خود با این عناصر ادامه می‌دهند.

 

شبکه المیادین گزارش داد که درگیری‌های سنگینی میان نیروهای مقاومت و اشغالگران صهیونیست در شمال شهر خان یونس واقع در جنوب نوار غزه رخ داده است.

 

دیده بان حقوق بشر: حمله به مراکز غیرنظامی غزه با استفاده از فسفر سفید

از سوی دیگر مدیر سازمان دیده بان حقوق بشر در اراضی اشغالی و فلسطین در گفت و گو با شبکه الجزیره تاکید کرد که هیچ مکان امنی در نوار غزه وجود ندارد.

 

وی در ادامه افزود که انجام حمله‌های غیرقانونی و فرار از مجازات تبدیل به چارچوب کلی اقدامات رژیم صهیونیستی شده است.

 

مدیر این سازمان بین المللی تصریح کرد: ما هدف قرار گرفتن نهادهای پزشکی و بهداشتی، خودروهای امدادی و مدرسه‌ها را ثبت کرده ایم.

 

وی بیان کرد: پناهگاه‌ها نیز در نوار غزه هدف قرار گرفته اند. در این حمله‌ها از فسفر سفید استفاده شده است.

 

حمله گسترده نظامیان صهیونیست به کرانه باختری

این در حالی است که نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی شدیدتر از روزهای گذشته به بخش‌هایی از کرانه باختری حمله کردند.

 

منابع آگاه در گفت و گو با شبکه المیادین تصریح کردند که تعداد زیادی از این نظامیان به شهر جنین یورش بردند.

 

منابع خبری تاکید کردند که نظامیان صهیونیست به شهر الخلیل واقع در جنوب کرانه باختری یورش بردند. پهپادهای جاسوسی رژیم صهیونیستی نیز در ارتفاع پایین در حریم هوایی اردوگاه جنین به پرواز درآمدند.

 

صدای وقوع انفجارهای پی در پی در این اردوگاه طی بامداد امروز به گوش رسیده است. از سوی دیگر رسانه‌های خبری به وقوع درگیری میان جوانان فلسطینی و نظامیان صهیونیست در کرانه باختری اشاره کردند.

 

شبکه المیادین گزارش داد که این درگیری‌ها در نزدیکی ایست بازرسی النشاش واقع در جنوب بیت لحم طی بامداد امروز به وقوع پیوسته است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار