ترامپ: ایران برای توافق «منصفانه و عادلانه» پای میز مذاکره بیاید گفتگوی فرمانده سنتکام آمریکا با رئیس ستاد کل ارتش ترکیه پ‌ک‌ک: تحولات سوریه، نشان‌دهنده شکست فرآیند صلح ترکیه است ترامپ: اوضاع در گرینلند خوب پیش می‌رود؛ پایان جنگ اوکراین در راه است ترامپ: بدون من، اکنون اسرائیلی وجود نمی‌داشت جنبش نجباء: در صورت حمله به ایران، مقاومت عراق فوراً واکنش نشان می‌دهد بن‌سلمان در گفت‌و‌گو با پزشکیان: عربستان هرگونه تهدید علیه ایران را قابل‌پذیرش نمی‌داند ترامپ: پایان جنگ اوکراین در راه است واکنش آنکارا به شایعات ایجاد «منطقه حائل» در مرز با ایران احضار سفیر ایتالیا به وزارت خارجه در پی اظهارات غیرمسئولانه راجع به نیرو‌های مسلح ایران کاخ سفید: مذاکرات اوکراین در ابوظبی تاریخی بود سرایا القدس: مختصات محل جسد اسیر اسرائیلی ۳ هفته پیش به میانجی‌ها داده شد زلنسکی از آمادگی برای دور جدید گفت‌و‌گو‌های سه‌جانبه در هفته جاری خبر داد واکنش ترامپ به پیدا شدن جسد آخرین گروگان اسرائیلی اظهارات وزیر خارجه اسرائیل درباره آینده روابط با ترکیه

پوتین: روسیه از نظر نظامی و فنی آماده جنگ هسته‌ای است

رییس‌جمهور روسیه در نشست خبری با رسانه‌های مختلف این کشور درباره مسائل مختلف از جمله جنگ اوکراین و احتمال جنگ هسته‌ای و انتخابات آمریکا نظر خود را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 13
کد خبر: ۲۳۲۶۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه در گفتگوی اختصاصی با رسانه‌های روسی اعلام کرد که روسیه از نظر نظامی و فنی، آماده جنگ هسته‌ای است.

 

وی با اشاره به اینکه اگر موجودیت کشور و دولت روسیه هدف تهدید وجودی قرار گیرد گفت: از نظر نظامی و فنی روسیه آماده جنگ هسته‌ای است، اما فکر نمی‌کنم همه چیز اینقدر عجولانه باشد.

 

پوتین با بیان اینکه «سه‌گانه هسته ای روسیه مدرن‌تر از سایر کشورهاست» افزود: ایالات متحده در حال توسعه نیروهای هسته ای خود است، اما این بدان معنا نیست که آماده است فردا جنگ هسته ای را آغاز کند. اگر ایالات متحده آزمایش‌های هسته‌ای انجام دهد، من رد نمی‌کنم که روسیه نیز همین کار را انجام دهد.

 

رییس‌جمهور روسیه در ادامه درباره گمانه‌زنی‌ها درباره استفاده روسیه از سلاح‌های هسته‌ای تاکتیکی در جنگ اوکراین گفت: هرگز چنین نیازی وجود نداشته است.

 

وی در ادامه با اشاره به جنگ اوکراین و کمک‌های غربی‌ها به اوکراین و اعمال تحریم‌های زیاد علیه مسکو گفت: غرب در برابر اتحاد مردم روسیه ناتوان ماند و دریافت که شکست روسیه غیرممکن است.

 

پوتین درباره احتمال نیروهای نظامی آمریکا و ناتو در جنگ اوکراین با تأکید بر اینکه «حضور نیروهای خارجی در اوکراین و تامین تسلیحات چیزی را در میدان نبرد تغییر نخواهد داد» گفت: اگر نیروهای آمریکا در اوکراین حضور یابند، ما با آنها به عنوان مداخله گر رفتار خواهیم کرد، آنها این را درک می کنند

 

وی درباره احتمال گفت‌وگوهای صلح بین اوکراین و روسیه افزود: روسیه آماده مذاکره در خصوص اوکراین است، اما نه مذاکراتی که بر اساس تمایلات پس از مصرف داروهای روانگردان باشد. من به کسی اعتماد ندارم، اما ما به تضمین نیاز داریم و آنها باید مشخص و ثبت کنند.

 

رییس‌جمهور روسیه در پاسخ به سوال‌های مربوط به انتخابات آمریکا گفت: روسیه در هیچ انتخاباتی دخالت نمی کند و با هر رهبر منتخب ایالات متحده همکاری خواهد کرد. سیاسی آمریکا نمی تواند ادعا کند که به تمام معنا دموکراتیک است. وضعیت پیش از انتخابات در ایالات متحده آمریکا به طور فزاینده ای رو به غیرمتمدن شدن است.

 

ولادیمیر پوتین با اشاره به تشدید حمله‌های پهپادی و موشکی اخیر اوکراین در مناطق مرزی روسیه هم گفت: تلاش های کی یف برای حمله به مناطق بلگورود و کورسک در پس زمینه شکست آنها در خط مقدم انجام می شود. ابتکار عمل در خط تماس به طور کامل در دست ارتش روسیه قرار گرفته است. هدف اصلی تلاش های کی یف برای حمله به مناطق روسیه اختلال در انتخابات ریاست جمهوری است. مزدوران خارجی در تلاش های کی یف برای حمله به مناطق مرزی روسیه مشارکت داشته اند. اما مسکو به هیچ کشوری اجازه نمی‌دهد در انتخابات روسیه دخالت کند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار