رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است

درخواست وزیر صهیونیست برای اعطای جایزه به پلیس قاتل کودک فلسطینی!

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی خواستار تشویق و دادن جایزه به پلیسی شد که کودکی فلسطینی را به شهادت رساند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۹ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 13
کد خبر: ۲۳۲۷۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در اقدامی غیرمعمول، برای حمایت از نیروی پلیسی که روز گذشته یک کودک ۱۲ فلسطینی را به ضرب گلوله به شهادت رساند، به دفتر بازرسی پلیس (محاش) رفت و خواستار تشویق او شد.

در همین زمینه، وبسایت العربی الجدید گزارش داد بن گویر خواستار تشویق و دادن جایزه به پلیسی شد که روز گذشته رامی حمدان الحلحولی کودک فلسطینی را در اردوگاه شعفاط در شمال قدس اشغالی به ضرب گلوله به شهادت رساند.

بر اساس این گزارش، موضع این وزیر افراطی صهیونیست این است که باید به این پلیس جایزه‌ای داده شود نه اینکه مورد بازرسی و تحقیق قرار بگیرد!

همچنین وب سایت عبری «وای نت» در این باره نوشت: بن گویر در اقدامی عجیب و غیرمعمول در نامه‌ای به دفاتر بخش تحقیقات پلیس رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی، خواستار حمایت از این نیروی پلیس شده است.

این در حالی است که دفتر مذکور خواستار احضار این نیروی پلیس و ارائه توضیحات در مورد حادثه شهادت این کودک فلسطینی شده بود.

بن گویر روز گذشته در پی شهادت این کودک ۱۲ ساله از پلیسی که او را به شهادت رسانده بود، تقدیر کرد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار