رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

حضور ۴۰ هزار نمازگزار فلسطینی درمسجدالاقصی

حضور ۴۰ هزار نمازگزار فلسطینی درمسجدالاقصی منابع فلسطینی گزارش دادند که دست‌کم ۴۰ هزار نمازگزار فلسطینی در سومین شب ماه مبارک رمضان با حضور گسترده در مسجد الاقصی برغم محدودیت اشغالگران نماز مغرب و تراویح را به طور جماعت اقامه کردند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۳ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 14
کد خبر: ۲۳۲۷۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، برغم محدودیت اشغالگران، ۴۰ هزار نمازگزار فلسطینی در سومین‌شب ماه مبارک رمضان با حضور گسترده در مسجدالاقصی، نماز مغرب و نماز تراویج را به‌طور جماعت اقامه کردند.

 

پایگاه خبری روسیا الیوم چهارشنبه شب گزارش داد که اشغالگران صهیونیست در سومین شب ماه مبارک رمضان در برابر ورودی‌های مسجدالاقصی مستقر شده‌اند و برای ورود فلسطینی‌ها به محوطه قبله نخست مسلمانان محدودیت اعمال می‌کنند.

 

در همین ارتباط، اداره اوقاف اسلامی بیت المقدس اعلام کرد که دست‌کم ۴۰ هزار فلسطینی در سومین شب از ماه مبارک رمضان در داخل مسجدالاقصی نماز عشاء و تراویح را اقامه کردند.

 

نمازگزاران فلسطینی به‌ویژه جوانان اما با وجود محدودیت اعمال شده توسط صهیونیست‌ها خود را به مسجدالاقصی رساندند و چهارشنبه‌شب در صفوف متحد نماز تراویج را اقامه کردند.

 

گفتنی است که پیش از این، «عکرمه صبری»، خطیب مسجدالاقصی در واکنش به محدودیت اعمال شده توسط اشغالگران برای ورود به مسجدلاقصی، خطاب به فلسطینیان تاکید کرد، حضور در مسجدالاقصی در ماه مبارک رمضان واجب است./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار