ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست!

پوتین: مردم، تنها منبع قدرت روسیه هستند

پوتین: مردم، تنها منبع قدرت روسیه هستند رئیس جمهور روسیه بامداد پنجشنبه گفت که شرکت در انتخابات ریاست جمهوری، نشانه احساس میهن‌پرستی است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۹ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 14
کد خبر: ۲۳۲۸۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور فدراسیون روسیه بامداد پنجشنبه گفت که شرکت در انتخابات ریاست جمهوری، نشانه احساس میهن‌پرستی است.

 

پوتین طی سخنرانی پیش از برگزاری انتخابات، توضیح داد: «هر رأیی ارزشمند و مهم است و انتخابات گامی به سوی آینده است».به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی ادامه داد: «شهروندان روسیه نه تنها باید رای دهند، بلکه باید مشارکت شخصی خود را در توسعه بیشتر روسیه اعلام کنند».

 

رئیس جمهور روسیه با بیان اینکه برای ادامه غلبه بر چالش‌های دشوار باید متحد بود، تصیح کرد: «روسیه دیدگاه خاص خود را در مورد چگونگی ساختن دولت و برنامه‌هایی دارد که باید اجرا شود. بسیار مهم است که از این مسیر خارج نشویم و به اهداف دست یابیم».

 

طبق این گزارش، پوتین اظهار داشت: «مبارزان روسی در جبهه، در انتخابات ریاست جمهوری رای خواهند داد و این الگویی برای همه است. استفاده از حق رأی و تأیید انسجام مهم است».

 

پوتین و سه نامزد دیگر خود را برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۵ تا ۲۷ اسفند (۱۵ تا ۱۷ مارس) این کشور آماده می‌کنند.کمیسیون مرکزی انتخابات روسیه، ولادیمیر پوتین به عنوان نامزد مستقل، لئونید اسلاتسکی از حزب لیبرال دموکراتیک، ولادیسلاو داوانکوف از حزب مردم جدید و نیکلای خاریتونوف از حزب کمونیست را چهار نامزد نهایی اعلام کرده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار