شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

آیت‌الله جنتی: مسلمانان نسبت به جنایات صهیونیست‌ها علیه مردم غزه بی‌تفاوت نباشند

آیت‌الله جنتی: مسلمانان نسبت به جنایات صهیونیست‌ها علیه مردم غزه بی‌تفاوت نباشند دبیر شورای نگهبان گفت: هیچ مسلمانی نمی‌تواند نسبت به جنایات صهیونیست‌ها علیه مردم غزه بی‌تفاوت باشد و قطعاً هرکسی در این زمینه به وظیفه انسانی و اسلامی خود عمل نکند در پیشگاه خداوند متعال سرافکنده خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۸ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 14
کد خبر: ۲۳۲۸۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه 23 اسفند 1402) این شورا با اشاره به فرارسیدن ماه مبارک رمضان اظهار داشت: ماه رمضان ماه میهمانی خدای مهربان، ماه پاکیزگی نفوس و ماه طهارت قلب‌هاست. اگر کسی حقیقت این ماه را درک ‌کند، رفتارهای طبیعی او مانند نفس کشیدن عبادت محسوب می‌شود و در سیر الی الله به او کمک خواهد کرد.

 

وی در ادامه عنوان کرد: دعای چهل ‌و ‌چهارم کتاب گرانقدر صحیفه سجادیه که برای شب اول وارد شده، به ما می‌آموزد چگونه قدرشناس ماه مبارک رمضان باشیم. دعای وداع با ماه رمضان نیز سرشار از عباراتی است که به معرفت ما نسبت به ارزش این ماه می‌افزاید. تدبر در این دعا در روزهای ابتدایی ماه رمضان، قطعاً از حسرت‌های ما در روزهای پایانی آن خواهد کاست.

 

آیت‌الله جنتی در خصوص وقوع سیل در استان سیستان و بلوچستان نیز گفت: این روزها هموطنان‌مان در آن استان با سختی‌ها و خسارات ناشی از سیل روبرو هستند. البته دستگاه‌های مسئول در جهت یاری‌رسانی به مردم این استان در تلاشند. از تلاش‌های صورت گرفته تشکر می‌کنیم و از مسئولین مربوطه می‌خواهیم با سرعت بخشیدن به خدمات امدادی و تأمین نیازهای فوری ساکنان مناطق سیل‌زده، دغدغه‌های این مردم عزیز در ایام ماه رمضان را کمتر کنند.

 

دبیر شورای نگهبان همچنین بیان داشت: امسال مسلمانان جهان در حالی وارد ماه مبارک رمضان شده‌اند که هر روز شاهد اخبار جنایات فجیع و غیرانسانی رژیم اشغالگر و غیرقانونی اسراییل علیه مردم غزه هستیم که حقیقتاً قلب هر انسان آزاده‌ای را می‌آزارد. بنا بر آموزه‌های دین مبین اسلام، هیچ مسلمانی نمی‌تواند نسبت به این ظلم آشکار بی‌تفاوت باشد و قطعاً هرکسی در این زمینه به وظیفه انسانی و اسلامی خود عمل نکند در پیشگاه خداوند متعال سرافکنده خواهد بود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار