پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ شرایط فروش نقدی و اقساطی دیگنیتی پرایم اعلام شد قیمت بیت‌کوین به آستانه ثبت رکورد جدید رسید زمان و نحوه ثبت‌نام در آزمون استخدام بانک مرکزی اعلام شد با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است

آرامکو درخواست وام یک میلیارد دلاری کرد

منابع آگاه اعلام کردند: پس از حملات پهپادی به شرکت نفتی آرامکوی عربستان، این شرکت درخواست وام یک میلیارد دلاری از بانکها کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۷ - ۰۳ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 25
کد خبر: ۲۳۳۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  دو منبع آگاه اعلام کرد؛ شرکت نفتی آرامکوی عربستان از بانکها خواسته تا با پیشنهاد درخواست وام تأمین مالی پروژه برای بیش از یک میلیارد دلاری موافقت کند.

 

یکی از منابع آگاه گفت:« شرکت نفتی دولتی آرامکو درخواست خود را این هفته ارسال کرده است.»

 

یک منبع آگاه اعلام کرد که هنوز درخواست تأمین مالی آرامکو روشن نیست برای چه منظور استفاده خواهد. آرامکو هم هنوز در این باره توضیح نداده است. درخواست وام آرامکو پس از حمله پهپادی 14 سپتامبر به 2 پالایشگاه بزرگ این کشور انجام شده که این حملات، تولید نفت عربستان را به نصف رساند و 5.7 میلیون بشکه در روز کاهش داد.

 

امین ناصر مدیرعامل آرامکو گفته است که برای ارائه پیشنهاد اولیه عمومی آرامکو هم آماده می‌شود. این عرضه تا به امروز در مرحله ارزیابی بود.

 

پیش از حمله به پالایشگاه‌های عربستان قرار بود 5 درصد از سهام آرامکو به فروش برود و گفته شد در سرمایه‌گذاری‌هایی جهت رفاه مردم استفاده خواهد شد، این طرح را بن سلمان ولیعهد عربستان داده بود.

 

سه منبع آگاه نیز به رویترز گفته‌اند که عربستان تولید نفت خود را به 11.3 میلیون بشکه در روز رسانده است.

 

آرامکو به عنوان سودآورترین شرکت جهان محسوب می‌شود که اوایل امسال سوآوری آن به 12 میلیارد دلار رسید. قرار است مقامات آرامکو با تحلیلگران بانکی طی این هفته جلسه‌ای داشته باشند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار