پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز

آرامکو درخواست وام یک میلیارد دلاری کرد

آرامکو درخواست وام یک میلیارد دلاری کرد منابع آگاه اعلام کردند: پس از حملات پهپادی به شرکت نفتی آرامکوی عربستان، این شرکت درخواست وام یک میلیارد دلاری از بانکها کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۷ - ۰۳ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 25
کد خبر: ۲۳۳۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  دو منبع آگاه اعلام کرد؛ شرکت نفتی آرامکوی عربستان از بانکها خواسته تا با پیشنهاد درخواست وام تأمین مالی پروژه برای بیش از یک میلیارد دلاری موافقت کند.

 

یکی از منابع آگاه گفت:« شرکت نفتی دولتی آرامکو درخواست خود را این هفته ارسال کرده است.»

 

یک منبع آگاه اعلام کرد که هنوز درخواست تأمین مالی آرامکو روشن نیست برای چه منظور استفاده خواهد. آرامکو هم هنوز در این باره توضیح نداده است. درخواست وام آرامکو پس از حمله پهپادی 14 سپتامبر به 2 پالایشگاه بزرگ این کشور انجام شده که این حملات، تولید نفت عربستان را به نصف رساند و 5.7 میلیون بشکه در روز کاهش داد.

 

امین ناصر مدیرعامل آرامکو گفته است که برای ارائه پیشنهاد اولیه عمومی آرامکو هم آماده می‌شود. این عرضه تا به امروز در مرحله ارزیابی بود.

 

پیش از حمله به پالایشگاه‌های عربستان قرار بود 5 درصد از سهام آرامکو به فروش برود و گفته شد در سرمایه‌گذاری‌هایی جهت رفاه مردم استفاده خواهد شد، این طرح را بن سلمان ولیعهد عربستان داده بود.

 

سه منبع آگاه نیز به رویترز گفته‌اند که عربستان تولید نفت خود را به 11.3 میلیون بشکه در روز رسانده است.

 

آرامکو به عنوان سودآورترین شرکت جهان محسوب می‌شود که اوایل امسال سوآوری آن به 12 میلیارد دلار رسید. قرار است مقامات آرامکو با تحلیلگران بانکی طی این هفته جلسه‌ای داشته باشند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار